• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet konusu

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
33
Kizlar 8 yillik evliyim esim azosperm oldugu icin cocuk sahibi olamiyoruz adetlerim her zaman duzenlidir gunu gunune olurum fakat iki aydir bi duzensizlik var gecen ayki adetimde 8 gun gecikmem oldu umitlendim acikcasi ama test yapmadim negatif cikar diye ki sonrasinda adet gordum bu ayki adetim ise 6 gun erken oldu bu duzensizlik icin doktora gitmem gerekir mi ? Yoksa onumuzdeki ayimi bekleyeyim belki duzelir diye bilgisi olan arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

Düzensizlikleri 3 ay aynı şekilde devam etmediği sürece gitmeyin bence bir ay daha bekleyin doktorum 3 ay üst üste düzensizlik olmadan düzensiz diyemeyiz demisti

Buarada ben henüz denemedim ama yeni okuduğum bir bilgi var size de yazayım. Benim esimde oligoastrozospermi.

Kemik suyu sperm oluşumu için çok faydaliymis kısmet olursa bu ay deneyeceğim.

Vücudun kendini gebeliğe hazırlarken de adet düzeninin bozulduğu duymuştum.
Şehir efsanesi değilse..

Hakkında hayırlısı olsun :)
Yok efsane değil. Gerçekten gecikmeler olabiliyor. Stresten ve beklentiden kaynaklı olabilir demişti doktorum...

mevsim geçişlerinde böyle sorunlar olabiliyor, önümüzdeki ay da ciddi bir gecikme ya da erken adet yaşarsanız doktora görünün.

Stresten, soğuktan, enfeksiyondan ve benzeri birçok durumdan gecikme ve aksi yaşanabilir. Eğer idrarda yanma, kaaıklarda ağrı - ateş gibi rahatsızlıklarınız var ise doktora görünün

Kizlar 8 yillik evliyim esim azosperm oldugu icin cocuk sahibi olamiyoruz adetlerim her zaman duzenlidir gunu gunune olurum fakat iki aydir bi duzensizlik var gecen ayki adetimde 8 gun gecikmem oldu umitlendim acikcasi ama test yapmadim negatif cikar diye ki sonrasinda adet gordum bu ayki adetim ise 6 gun erken oldu bu duzensizlik icin doktora gitmem gerekir mi ? Yoksa onumuzdeki ayimi bekleyeyim belki duzelir diye bilgisi olan arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim
Geçen ay herhangi bir ilaç kullandın mı canım? O buna sebep olmuş olabilir..

Back