Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadığı cinsel bir travmadan sonra yaptığını söyledi.tabiki normal değildir, neden böyle birşey yapma gereği duymuş bahse konu kişi sordunuz mu?
Aklım almadı bir türlüYuh zaten midem bulanıyor. Birde bu başlığı gördüm iyyyyy. Sizin sormanizda tuhaf![]()
Ahhaha iğrenç ama ya. O zaman dışkıdan da yapılabilirÇağdaş sanat bence degişik fikir
Kokar o kan yahu, yardım almasını önerdiniz miYaşadığı cinsel bir travmadan sonra yaptığını söyledi.
:)) kan igrenc gelmedide dışkı igrenç geldi bakterili ve kokulu kimse yaklaşmaz ama kan kuruyunca boya gibi gelir üstüne parfüm haydee -ne anlatıyorum ben yaAhhaha iğrenç ama ya. O zaman dışkıdan da yapılabilir
Hiç karışmadım. Ürkütücü geldi de çünkü bir de karışırsam daha da yanlış anlar diye bosverdimKokar o kan yahu, yardım almasını önerdiniz mi
Bu olayı yapan baya ressam warKokar o kan yahu, yardım almasını önerdiniz mi
Ay olur mu ya. İkisi de atık sonuçta. Olmaz bence:)) kan igrenc gelmedide dışkı igrenç geldi bakterili ve kokulu kimse yaklaşmaz ama kan kuruyunca boya gibi gelir üstüne parfüm haydee -ne anlatıyorum ben ya![]()
Çok tuhaf ya. Travmadan sonra yaptığını belirtti ama çok garip geldiBu olayı yapan baya ressam war
İlk defa duyuyorum gerçekten çok sasirdimBu olayı yapan baya ressam war
İnternette ben de gördüm bunu duyduktan sonra, yazdım çıktı. Demek ki sadece yabancılar değil yapanlar. Ama tiksindirici ve tuhaf.ben bunu internette okumuş olabilir miyim yabancı bir kadın yapıyordu sanki? haberi okumamıştım midem bulanmıştı ıyy kokar bu be demiştim.bir de mikropludur
edit: baktım şimdi evet o meşhur o....o isimli sitede okumuşum
Bunu da şimdi duydum ama biri birinden iğrenç. Ne deliler var bu dünyada ya... Daha neler neler duyarız acaba? İnsanlar çok garip. Herkesten şüphe duymaya başlayacağım artık acaba adet kanıyla oynuyor mudur diyeBoyları içip kusarak resim yapan kadının bir üst leveli.