• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanıyla resim yapan biri normal midir sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Adet kanını biriktirip resim yapan biri normal bir psikolojide midir? Ben çok tuhaf oldum görünce. Sizce bunu yapanlar normal mi?

Yuh zaten midem bulanıyor. Birde bu başlığı gördüm iyyyyy. Sizin sormanizda tuhaf 😲😵😳

:oha:tabiki normal değildir, neden böyle birşey yapma gereği duymuş bahse konu kişi sordunuz mu?

:)) kan igrenc gelmedide dışkı igrenç geldi bakterili ve kokulu kimse yaklaşmaz ama kan kuruyunca boya gibi gelir üstüne parfüm haydee -ne anlatıyorum ben ya :110:
Ay olur mu ya. İkisi de atık sonuçta. Olmaz bence

ben bunu internette okumuş olabilir miyim yabancı bir kadın yapıyordu sanki? haberi okumamıştım midem bulanmıştı ıyy kokar bu be demiştim.bir de mikropludur
edit: baktım şimdi evet o meşhur o....o isimli sitede okumuşum

ben bunu internette okumuş olabilir miyim yabancı bir kadın yapıyordu sanki? haberi okumamıştım midem bulanmıştı ıyy kokar bu be demiştim.bir de mikropludur
edit: baktım şimdi evet o meşhur o....o isimli sitede okumuşum
İnternette ben de gördüm bunu duyduktan sonra, yazdım çıktı. Demek ki sadece yabancılar değil yapanlar. Ama tiksindirici ve tuhaf.

Boyları içip kusarak resim yapan kadının bir üst leveli.
Bunu da şimdi duydum ama biri birinden iğrenç. Ne deliler var bu dünyada ya... Daha neler neler duyarız acaba? İnsanlar çok garip. Herkesten şüphe duymaya başlayacağım artık acaba adet kanıyla oynuyor mudur diye :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X