hiç kırmızı kanaman olmuşyyormuMerhaba,
Problemim adet kanamasının rengi hakkında..Çok az oluyorum ve rengi koyu kahverengi..Aynen kahve telvesi gibi..Daha önce FSH hormonu yüksekliğinden dolayı ( en son 32 idi) erken menopoza girebileceğimi söylemişti doktorum. Yaşım 35 daha sanırım her şey mümkün..Kanaması bu şekilde olan var mı acaba? Acil doktora gitmem gerekir mi?
maalesef oluşmadı ve böyle bitti reglim..FSH değerim yükselmiş olabilir bu da erken menopoz tehlikesi gibihiç kırmızı kanaman olmuşyyormu
acil sifa verir allah insallah tez zamandaa ne zamandan beri boyle kac gun suruyomaalesef oluşmadı ve böyle bitti reglim..FSH değerim yükselmiş olabilir bu da erken menopoz tehlikesi gibiHayıt çayına başladım, hep okuyordum ama bir türlü başlayamamıştım. Bakalım gelecek ay ne olacak? (
Başta kahverengi gelmesi adet kanamasının daha sökülemediğinin göstergesi dedi telefonda hemşire hanım ama önce normal gelip sonra kahverengi olmasını bilemedim. Bence kadın doğumcuya kesin gözükmeniz gerekir.Hormonlarda bir değişme olduğu kesinacil sifa verir allah insallah tez zamandaa ne zamandan beri boyle kac gun suruyo
Ya benim 2 gun kirmizi sonra 3 gun kahverengi sekilde oluyor adet kanamam bu sence normalmidir
İnsallah kotu bisey yoktur korkuyorumBaşta kahverengi gelmesi adet kanamasının daha sökülemediğinin göstergesi dedi telefonda hemşire hanım ama önce normal gelip sonra kahverengi olmasını bilemedim. Bence kadın doğumcuya kesin gözükmeniz gerekir.Hormonlarda bir değişme olduğu kesin
Korkacak hiçbir şey olduğunu sanmıyorum. Doktora gidin ama aklınızda kalmasın.İnsallah kotu bisey yoktur korkuyorum
Insallah canim Allahtan 5 gun suruyor bide kisa surse fenaydi:))Korkacak hiçbir şey olduğunu sanmıyorum. Doktora gidin ama aklınızda kalmasın.
1 kurtajim vat bide benim ondanmi acabaInsallah canim Allahtan 5 gun suruyor bide kisa surse fenaydi:))
Bence kafanızda hiç kötü şeyler kurmayın derim.. Bazen hormonal değişiklikler olabiliyor. Basit bir test ile anlaşılıyor hormonlarla ilgili olup olmadığı.1 kurtajim vat bide benim ondanmi acaba
Sizinki normalmiymis pekiBence kafanızda hiç kötü şeyler kurmayın derim.. Bazen hormonal değişiklikler olabiliyor. Basit bir test ile anlaşılıyor hormonlarla ilgili olup olmadığı.
benim erken menopoz tehlikem var, yaşım 35 daha..FSH hormonu yükseldiği için olma ihtimali yüksek.Sizinki normalmiymis peki
Bende doktora gittim 2 defa ultrasonda bakildi ama kistte yok niye bu oluyo meraklardayimBazı aylarda bahsettiğiniz şeyi yaşardım.
Kistten şüphelenip doktora gitmiştim ama bir sorun yoktu.
İçeride az biriken ve akmayan kan, adet dönemlerinde kendini böyle dışarı atarmış diye söylemişti doktor.
Yine de gidip, baktırmanızda fayda var.
Ya ben daha 22 yasimdaykm o yuzden takiyorum hayit suyuna basladim sabah ac karnina iciyorum belki sizede iyi gelirbenim erken menopoz tehlikem var, yaşım 35 daha..FSH hormonu yükseldiği için olma ihtimali yüksek.
Bu durum normal değil hep varsa ama korkulacak birşey olduğunu da sanmıyorum. En kötüsü menopoza girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?