Adet Kanının Kahve Telvesi Gibi Olması

serminaj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
15
2
6
44
Merhaba,
Problemim adet kanamasının rengi hakkında..Çok az oluyorum ve rengi koyu kahverengi..Aynen kahve telvesi gibi..Daha önce FSH hormonu yüksekliğinden dolayı ( en son 32 idi) erken menopoza girebileceğimi söylemişti doktorum. Yaşım 35 daha sanırım her şey mümkün..Kanaması bu şekilde olan var mı acaba? Acil doktora gitmem gerekir mi?

Merhaba,
Problemim adet kanamasının rengi hakkında..Çok az oluyorum ve rengi koyu kahverengi..Aynen kahve telvesi gibi..Daha önce FSH hormonu yüksekliğinden dolayı ( en son 32 idi) erken menopoza girebileceğimi söylemişti doktorum. Yaşım 35 daha sanırım her şey mümkün..Kanaması bu şekilde olan var mı acaba? Acil doktora gitmem gerekir mi?
hiç kırmızı kanaman olmuşyyormu

hiç kırmızı kanaman olmuşyyormu
maalesef oluşmadı ve böyle bitti reglim..FSH değerim yükselmiş olabilir bu da erken menopoz tehlikesi gibi:( Hayıt çayına başladım, hep okuyordum ama bir türlü başlayamamıştım. Bakalım gelecek ay ne olacak? :((

maalesef oluşmadı ve böyle bitti reglim..FSH değerim yükselmiş olabilir bu da erken menopoz tehlikesi gibi:KK43: Hayıt çayına başladım, hep okuyordum ama bir türlü başlayamamıştım. Bakalım gelecek ay ne olacak? :KK43:(
acil sifa verir allah insallah tez zamandaa ne zamandan beri boyle kac gun suruyo
Ya benim 2 gun kirmizi sonra 3 gun kahverengi sekilde oluyor adet kanamam bu sence normalmidir

acil sifa verir allah insallah tez zamandaa ne zamandan beri boyle kac gun suruyo
Ya benim 2 gun kirmizi sonra 3 gun kahverengi sekilde oluyor adet kanamam bu sence normalmidir
Başta kahverengi gelmesi adet kanamasının daha sökülemediğinin göstergesi dedi telefonda hemşire hanım ama önce normal gelip sonra kahverengi olmasını bilemedim. Bence kadın doğumcuya kesin gözükmeniz gerekir.Hormonlarda bir değişme olduğu kesin

Başta kahverengi gelmesi adet kanamasının daha sökülemediğinin göstergesi dedi telefonda hemşire hanım ama önce normal gelip sonra kahverengi olmasını bilemedim. Bence kadın doğumcuya kesin gözükmeniz gerekir.Hormonlarda bir değişme olduğu kesin
İnsallah kotu bisey yoktur korkuyorum

Sizinki normalmiymis peki
benim erken menopoz tehlikem var, yaşım 35 daha..FSH hormonu yükseldiği için olma ihtimali yüksek.
Bu durum normal değil hep varsa ama korkulacak birşey olduğunu da sanmıyorum. En kötüsü menopoza girerim.

Bazı aylarda bahsettiğiniz şeyi yaşardım.
Kistten şüphelenip doktora gitmiştim ama bir sorun yoktu.
İçeride az biriken ve akmayan kan, adet dönemlerinde kendini böyle dışarı atarmış diye söylemişti doktor.
Yine de gidip, baktırmanızda fayda var.

Bazı aylarda bahsettiğiniz şeyi yaşardım.
Kistten şüphelenip doktora gitmiştim ama bir sorun yoktu.
İçeride az biriken ve akmayan kan, adet dönemlerinde kendini böyle dışarı atarmış diye söylemişti doktor.
Yine de gidip, baktırmanızda fayda var.
Bende doktora gittim 2 defa ultrasonda bakildi ama kistte yok niye bu oluyo meraklardayim

benim erken menopoz tehlikem var, yaşım 35 daha..FSH hormonu yükseldiği için olma ihtimali yüksek.
Bu durum normal değil hep varsa ama korkulacak birşey olduğunu da sanmıyorum. En kötüsü menopoza girerim.
Ya ben daha 22 yasimdaykm o yuzden takiyorum hayit suyuna basladim sabah ac karnina iciyorum belki sizede iyi gelir

Back