Adet Kanamasının Azalması

Leylamaria

Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
204
303
18
35
Merhaba ben normalde 5 gün adet görüyorum bi kaç aydir 3 Güne düştü sizce bu normalmi şuan doktora gitme şansım yok bu yuzden sizlere sormak istedim

Valla bende aynı durumdayım takipteyim gün olarak azalma değil ama miktar olarak azaldı

İlaç kullanıyorsanız onun etkisi olabilir, kist olabilir mutlaka Dr muayenesine gidin..

Aslinda 3 de normal kabul edilir. Ama o 3 gunde lekeyse sadece o zaman da dikkatli olunmali. Ama yoğnlugunuzu atiyorsaniz bu süre zarfinda normal gibi.
Bende 7 gun olurum ama zaten yogun olan zaman 3 gundur.

Endise etmeyin ultrasonda bakar doktor olmassa.. duzen degisince acaba oluyor kafada tabiki.Birsey yoktur insallah.

Prolaktin hormonu yükseldiği zaman adet kanamasında azalma ve renginde değişiklik olur.. benimde son bir kaç aydır azalma olduğu İçin doktora gittim ve prolaktin değerimin yükseldiğini bunun sebep olduğunu söyledi doktor.. ilaç kullandığım ay normale döndü çok şükür..
Doktorunuza sorun isterseniz

Benim de 7 8 aydır gününde azalma var eskiden 5 6 gün sürerdi şimdi 4 gün sürüyor. Annem yaştan kaynaklanıyor bneim de öyle olmuştu yaş ilerledikçe azalır günü dedi ama doktora gitmedim açıkçası

bende de benzer durumlar oldu erken menopoz teshisi konuldu . Belki baska bir sebepten de kaynaklaniyor olabilir senin ki ama yine de ihmal etme istersen

Valla çok rahatlattınız sağolun

korktum valla en kısa zamanda doktora gidicem amh testinide isticem bakalım 29 yaşında erken menopoza girdikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…