- 10 Temmuz 2019
- 204
- 303
- 18
- 35
- Konu Sahibi Leylamaria
-
Glucophage 850 mg kullaniyorum sizce bu neden olurmuİlaç kullanıyorsanız onun etkisi olabilir, kist olabilir mutlaka Dr muayenesine gidin..
Olabilir kansızlık ve kan pıhtılaşması yan etkilerinde var. En kısa süre de hekiminize de danışın..Glucophage 850 mg kullaniyorum sizce bu neden olurmu
Bende öyle oldum ya neden acaba normalde 4 5 gün sürerdi artik 2 gün yoğun dger günler yok gibi
Cvp için tşklerOlabilir kansızlık ve kan pıhtılaşması yan etkilerinde var. En kısa süre de hekiminize de danışın..
Aslinda 3 de normal kabul edilir. Ama o 3 gunde lekeyse sadece o zaman da dikkatli olunmali. Ama yoğnlugunuzu atiyorsaniz bu süre zarfinda normal gibi.
Bende 7 gun olurum ama zaten yogun olan zaman 3 gundur.
[/QUOBenim normalde 5 gün sürer bi kaç aydir 3 Güne düşmesi biraz korktum işte bu ayınki çok yoğundu rengi pembe gibiydi
Aslinda 3 de normal kabul edilir. Ama o 3 gunde lekeyse sadece o zaman da dikkatli olunmali. Ama yoğnlugunuzu atiyorsaniz bu süre zarfinda normal gibi.
Bende 7 gun olurum ama zaten yogun olan zaman 3 gundur.
[/QUOBenim normalde 5 gün sürer bi kaç aydir 3 Güne düşmesi biraz korktum işte bu ayınki çok yoğundu rengi pembe gibiydi
cvp için tşklrEndise etmeyin ultrasonda bakar doktor olmassa.. duzen degisince acaba oluyor kafada tabiki.Birsey yoktur insallah.
Prolaktin hormonu yükseldiği zaman adet kanamasında azalma ve renginde değişiklik olur.. benimde son bir kaç aydır azalma olduğu İçin doktora gittim ve prolaktin değerimin yükseldiğini bunun sebep olduğunu söyledi doktor.. ilaç kullandığım ay normale döndü çok şükür..
Doktorunuza sorun cvp için tşkler her zaman doktora gitme şansım yok en kısa zamanda gideceğim inşallah
bende de benzer durumlar oldu erken menopoz teshisi konuldu . Belki baska bir sebepten de kaynaklaniyor olabilir senin ki ama yine de ihmal etme istersenBenim de 7 8 aydır gününde azalma var eskiden 5 6 gün sürerdi şimdi 4 gün sürüyor. Annem yaştan kaynaklanıyor bneim de öyle olmuştu yaş ilerledikçe azalır günü dedi ama doktora gitmedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?