• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet kanaması kahverengi akıntı seklinde olabilir mi???

biraz geç yazıyorum ama bilgi edinmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum.bende de kahverengi kanama vrdı.adetiminm son günü vardı bi daha ki ay 2 gün oldu.böylece 4 ayda nerdeyse adetimin tamamını kapladı.en son dr gittim ben ve adet ağrısı da çok fazla olmaya başladı.neyse doktora gittim ve söyledim.bi doktor ultrasyona koydu bişe gözükmüyo dedi.adetliydim gittiğimde.bi hafta sonra tekrar başka bir dr gittim ve alltan muayene etti beni bişe gözükmediğini sadece ilthap var sende dedi.allttan da ultrasyonla baktı kist filan da yok dedi. smear testi de yaptı oda temiz çıktı.herşeyin temiz atık ne gelirse kabulümüzdür dedi.ha bide iltahap için de ilaç verdi 3 tane.:3::3::3:

Benim doktorumun dedigi sey;adet kanin ne kadar kirmizi gelirse sıkıntı var demektir. Normalde koyu kirmizi,kahverengi akinti normal renkleri.ben de genelde baslarinda kahverengi baslar ortasi koyu kirmizi sonlar yine kahverengi.

Back