Adet kanamasi hamilelik

Hamile miyim?

• Ankete Katılan
    4

tubismsk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
97
35
28
Kızlar düzenli adeti olan biriyim. Adetim tam gününde oldu sancılı oluyorum tabiki 3 gün sürdü bu 3 günde hergun bir tane ağrı kesici alıyordum adet sancım için değil dişlerim ağrıyordu sonra kesildi hatta hatta temzilendim namazımı bile kıldım 2 temizdim sonra tekrar geldi çok koyu kahverengi şeklinde kesik kesik 2 gün geldi şimdi yine kesildi ve kasıklarım ağrıyor hamile olabilir miyim byle bişeyler karşılaşan oldu mu

Adet normal adet gibi kırmızı kanama olarak mı geçti yoksa kahverengi lekelenme şeklinde miydi?

Normal adet gibi 3 gün sürdü sonra 2 gün temizdim 2 günden sonra 7 saate bir kahverengi şeklinde geldi evde test negatif çıktı öyle kesildi sanırım mevsimsel değişiklik olduğu için öyle oldu

Normal adet gibi 3 gün sürdü sonra 2 gün temizdim 2 günden sonra 7 saate bir kahverengi şeklinde geldi evde test negatif çıktı öyle kesildi sanırım mevsimsel değişiklik olduğu için öyle oldu
Olabilir, demek ki içeride kalmış biraz muhtemelen o kan gelmiştir. Normalde de adetiniz hep 3 gün sürer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…