- 30 Kasım 2017
- 9.660
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.015
- 198
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
-
Hamile olabilirmisin peki canım ? Test yaptın mı yapıp yapmadığını yazmamışsın merak ettim belkide gebeliktirKızlar adetimin 7. Günü rahim filmi çektirdim 18 gün sonra 4 5 gün erken adet gördüm normalde 28 29 günde bir görürdüm hiç Şaşmazdı 2 ve 3. Günü çok yoğun kanama ve çok ağrım olurdu 5 veya 6. Gün biterdi. Ama bu defa ilk günden beri az az kanamam var ağrım bazen çok hafif var bazen hiç yok ve bugün 8. Gün devam ediyor. Ne yapacağım bilmiyorum doktora mi gitsem normal bir durum mu hsg sonrası.??? Var mı böyle bir şey yaşayan ?
kist de varmis durum normal. benim kist olan ay 15 gün lekelenme seklinde devam etmisti. yine de 10 gün bekleyin. 10 günü gecerse doktora görünün.Kızlar adetimin 7. Günü rahim filmi çektirdim 18 gün sonra 4 5 gün erken adet gördüm normalde 28 29 günde bir görürdüm hiç Şaşmazdı 2 ve 3. Günü çok yoğun kanama ve çok ağrım olurdu 5 veya 6. Gün biterdi. Ama bu defa ilk günden beri az az kanamam var ağrım bazen çok hafif var bazen hiç yok ve bugün 8. Gün devam ediyor. Ne yapacağım bilmiyorum doktora mi gitsem normal bir durum mu hsg sonrası.??? Var mı böyle bir şey yaşayan ?
Canım benimde rahim filmi çekildiğim ay 2 kere adet oldum ama benim kesilmişti bende polip çıkmıştı ondan oşduğunu söylemişlerdi leke leke geliyorsa rahim ağzı işlemden dolayı tahriş olmuş olabilir muayene olmanı tavsiye ederimKızlar adetimin 7. Günü rahim filmi çektirdim 18 gün sonra 4 5 gün erken adet gördüm normalde 28 29 günde bir görürdüm hiç Şaşmazdı 2 ve 3. Günü çok yoğun kanama ve çok ağrım olurdu 5 veya 6. Gün biterdi. Ama bu defa ilk günden beri az az kanamam var ağrım bazen çok hafif var bazen hiç yok ve bugün 8. Gün devam ediyor. Ne yapacağım bilmiyorum doktora mi gitsem normal bir durum mu hsg sonrası.??? Var mı böyle bir şey yaşayan ?
Yok hamile değildim adet olduğum gün ameliyat olacaktım o yüzden tüm kan testlerim yapılmıştı bir gün öncedenHamile olabilirmisin peki canım ? Test yaptın mı yapıp yapmadığını yazmamışsın merak ettim belkide gebeliktir
Yok herhangi bir ilaç kullanmıyorum şu anMerhaba, şu anda kullanmakta olduğunuz bir doğum kontrol ilacı veya hormonel başka bir ilaç var ise bu yüzden olabilir
Kisti hiç önemsemedi doktor adetle atılanlardan mi bende kist yoktu dedim olabilir dedi inşallah kisttendir ama geceden beri kanamam bayağı arttı yeni adet olmuş gibi.. zaten kansızlık vardı 14 gün sonra ameliyatım var daha da artacak diye korkuyorumkist de varmis durum normal. benim kist olan ay 15 gün lekelenme seklinde devam etmisti. yine de 10 gün bekleyin. 10 günü gecerse doktora görünün.
Lekeden biraz daha fazlaydı geceden beri arttı yeni adet olmuş gibiCanım benimde rahim filmi çekildiğim ay 2 kere adet oldum ama benim kesilmişti bende polip çıkmıştı ondan oşduğunu söylemişlerdi leke leke geliyorsa rahim ağzı işlemden dolayı tahriş olmuş olabilir muayene olmanı tavsiye ederim
Bir doktora görün canım sen o zaman adet zamanıda değilmiş çünkü bende korktum şimdi senin içinLekeden biraz daha fazlaydı geceden beri arttı yeni adet olmuş gibipolipler yapıyormuş uzun kanamalar flan diye duymuştum ama polip yoktu. Kan değerlerim düşük daha da düşecek diye korkuyorum
Öyle yapayımBir doktora görün canım sen o zaman adet zamanıda değilmiş çünkü bende korktum şimdi senin için
Geçmiş olsun canım doktora gittin herhalde inş ciddi bir şey yoktur bazı kadınlarda oluyor galiba bende hsg çekildim ama kanama ağrı olmadı kahverengi akıntı oldu hemen sonrasında bide adetim 2 hafta geciktiYok hamile değildim adet olduğum gün ameliyat olacaktım o yüzden tüm kan testlerim yapılmıştı bir gün önceden
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım doktora gittin herhalde inş ciddi bir şey yoktur bazı kadınlarda oluyor galiba bende hsg çekildim ama kanama ağrı olmadı kahverengi akıntı oldu hemen sonrasında bide adetim 2 hafta gecikti
Canım benimki farklıymış ben laparoskopi ve histeroskopi olacaktım diye bana alttan kullanılan bir ilaç vermişlerdi rahim ağzını açıyormş o da kanama ve ağrıya sebep oluyormuş benim sebep oymuş 5 6 gün devam ediyormuş o devam ederken adet olmuşum bide ikisi birleşmiş o yüzden çok uzun sürmüş kanama. Salaklar hiç söylemediler de kanama ağrı yapar diye bildiğin doğum sancısı gibi sancı ve kanama ile uğraştım günlerceSelam kızlar benımde suan 11.günüm leke şeklinde kanamam var yarın doktora gidicem sizde durumlar ne gittiniz mi doktora
Ayy çok geçmiş olsun sanadaCanım benimki farklıymış ben laparoskopi ve histeroskopi olacaktım diye bana alttan kullanılan bir ilaç vermişlerdi rahim ağzını açıyormş o da kanama ve ağrıya sebep oluyormuş benim sebep oymuş 5 6 gün devam ediyormuş o devam ederken adet olmuşum bide ikisi birleşmiş o yüzden çok uzun sürmüş kanama. Salaklar hiç söylemediler de kanama ağrı yapar diye bildiğin doğum sancısı gibi sancı ve kanama ile uğraştım günlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?