arkadaşlar benim adetim 15 gün gecikti doktora gitim yumurtlama dönemınde olduğumu 1 hafta boyunca gunaşırı ilişkiye gırmemı soledi.15 gun sonra falan adet olursun dedı fakat ben 4 gun sonra yanı dun adet oldum bugun bendende et parçası gıbı bışı geldi korktum kanamam olması normalmi sizce yumurtlamadan 4 gun sonra yardımcı olursanız sevinirim...
canım biryerde okumuştum...et parçasını suya tutman gerekiyormuş eger suya dağılıp giderse kan birikintisiymiş.eger suya tutdugunda pembemsi ete dönüşüyorsa düşük yapmış olabilirmişsin..burdan arkadaşlara duyurulurr.
çok teşekkur ederım canım peki adet olmam normalmı bukadar erken
canım biryerde okumuştum...et parçasını suya tutman gerekiyormuş eger suya dağılıp giderse kan birikintisiymiş.eger suya tutdugunda pembemsi ete dönüşüyorsa düşük yapmış olabilirmişsin..burdan arkadaşlara duyurulurr.
çok teşekkur ederım canım peki adet olmam normalmı bukadar erken
nezaman hastalandın.kaçıncı gününde geldi kanama peki.
5 gün önce adet gecikmesinden doktora gıttım yumurtlama doneminde olduğumu bugunlerı ıyı değerlendirmem gerektiğini soledı fakat ben değerlendıremeden dun adet oldum:-((((herzamankından fazla geliyor kanamam tedirgin oldum
şunu söyleyebilirimki öncelikle pko hastası değilim ve adetim düzenlidir geçen ay adetim nerdeyse 4 gün gecikti vehiç adet ağrım şuyum buyum da olmadı o ay, sonra aniden adet görmeye başladım ben ama benden bi et parçası geldi banyoda farkettim ben de ,yre düştü akıp gitmeyince bende merak ettim baktım suyun altına tuttum et parçası gibi bişey o zman düşünemedim düşük flan olabilir mi diye bilemiyorum ki,bebek istiyoruz çok inş hayırlısıyla olur artık bi gün, bu arada bugüne kadar benden hiç böyle parça falan gelmeişti, o parça da tma hatrlayamıyorum ama adetn birinci günü ya da ikinci günü gelmesi lazım,şimdi ben düşük yapmış oalbilir miyim?
4 ay önce adetim gecikti yaklaşık 1 hafta kadar bende aynı sorunla karşılaştım korktum dr gittim dediğin gibi suya tutunca et parçası gibi bişeydi adet geçikince rahim kalınlaşmış onu atmış dedi bendede pko yok rahim temiz felan dedi kan tahlili yapmıştı fsh,lh,e2 felan sizde baktırın isterseniz ve fazla takmayın kafaya geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?