herkese merhabalar benim sizlere bi sorum olucak şu an regl dönemimdeyim akıntı desem değil parça gibi bişeyler geliyo hiç başına gelen oldumu ağrım çok yok herzamanki adet ağrısı gibi sadece daha az ve daha açık renk korunmuyorum da bilgisi olan bişeyler yazarsa sevinirim
herkese merhabalar benim sizlere bi sorum olucak şu an regl dönemimdeyim akıntı desem değil parça gibi bişeyler geliyo hiç başına gelen oldumu ağrım çok yok herzamanki adet ağrısı gibi sadece daha az ve daha açık renk korunmuyorum da bilgisi olan bişeyler yazarsa sevinirim
benmde dün gece başıma geldi, kayısı büyüklüğünde et parçası ama kan pıhtısı değil ten rengi et geldi gece 4 e kadar sancıdan duramadım..
eşimin ısrarlarına rağmen doktora gitmedim, geciktirici kullanmıştım..
acaba düşük mü yaptım diye dahi düşündüm, sancım hala var adetiminde 2. günü ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım merhaba tam 1 yıl önce bende seninle aynı şeyleri yaşamıştım. Eşim çok tedirgin olmuş ambulans çağırmaya kalmıştı. Düğün öncesi adet geciktiriciler yüzünden oluyor. Meraklanma
benm eşimde ambulans çağırmaya kalktı, araba kullanacak güç bulamadı kendinde ama ben korktugumdan gitmedim sabahı bekledim.
pıhtılar normalde et parçası olunca düşük olabilir mi diye çok üzüldüm.
hiç hamile olmadım bilmiyorum da böyle şeyler korktum o yzden
geciktirici yüzündendir inş yaa
Meraklanma 2 kez düşük yaptım düşükte kanamayla parça geliyor ama senin yaşadığın sadece et parçası sandığımız pıhtı.
üzüldüm canımRabbim birdaha yaşatmaz inşş
düşük kanaması kısa sürer değil mi? çünkü benm ki adet gibi devam ediyor
Amin inşaallah canım. Sağol. Düşükte ağrın ve kanaman çok sürende fazla sürüyor. Kanın rengi pembe oluyor ilk başta
anladım canım, çok sağol ya.. ihtiyacım olan buydu =)) içim rahatladı
İçini rahatlatabildiysem ne mutlu bana. İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursun canım hayırlı geceler. Selam ve dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?