Adet kabı (mentsrüel Cup) 🤗

Ay inşallah ya şimdiden rahat gibi sanki hissetmiyorum inşallah sabah işe gitmeden önce banyoyu mahvetmem 😀😀
Ay yok daha neler sadece disari cikarinca klozete dogrultmadan çekme. Sabaha kadar kan biraz yoğun oluyo. Uzun zamandir kullanmiyorum bende takayim bugun rahat uyuyayim

İdrar ihtiyacı değil de sanki bi gıdıklanma var gibi ufakta olsa bi his var evet 😀😀
Yeni bişey olduğu için garip geliyordur sana. Ben özellikle gece çok rahat kullanıyorum. Hatta üç gündür denizdeyim ve tampon gibi değiştirme ihtiyacı da yok. Adet kanamamız bizim sandığımız kadar yoğun değil. Normal adet döngüsü olanların bir dönemde bşr çay bardağı kadar oluyormuş.

Çıkarırken ne yapmam lazım kabı daraltmam gerekiyor mu
Alttan bas ve isaret parmağın ile biraz tut o havasi çıkıp vakumu sıfırlansin yavaşca çek hic kasma kendini o havasi cikinca rahatca disari gelecek sonra dök ve yika katla tekrar tak. Bi kac defadan sonra ustasi olacaksin tampondan daha kolay kaygan oldugu için

Alttan bas ve isaret parmağın ile biraz tut o havasi çıkıp vakumu sıfırlansin yavaşca çek hic kasma kendini o havasi cikinca rahatca disari gelecek sonra dök ve yika katla tekrar tak. Bi kac defadan sonra ustasi olacaksin tampondan daha kolay kaygan oldugu için
Aynen öyle, tampondan daha rahat takıp çıkarıyorum artık

Aylar oldu kullanmayali bugün takayim kuyrugunu kesmiştim uzun zaman sonra bakalm acemileştim mi 😁
Vazgeçilmezim oldu benim. Yazlık yerde yaşıyorum. Yazın ped işkence oluyordu. İşyerinde de bir odada kalabalık çalışıyoruz, erkeklerin arasında çantamdan ped, tampon alıp gitmek, üstüme çıktı mı sıkıntısı… offff ne eziyet çekmişim

Vazgeçilmezim oldu benim. Yazlık yerde yaşıyorum. Yazın ped işkence oluyordu. İşyerinde de bir odada kalabalık çalışıyoruz, erkeklerin arasında çantamdan ped, tampon alıp gitmek, üstüme çıktı mı sıkıntısı… offff ne eziyet çekmişim
Evet yazin gerçekten bir nimet.
Taktim :) sancilarim olmasa regl degilim dicem de iste sanci unutturmuyor :)

Amanita bu çok rahat bir buluş :KK70: :KK70:
Hiç yok gibi, dün gece 4 buçukta ilk kullandığım için biraz tırstım sanırım istemsizce uyandım :KK70: dedim kalkmışken boşaltıyım dolmuştur diye yarısına bile gelmemiş neyse gece tekrar yıkayıp taktım daha şimdi değiştirdim hala dolmamış :KK70:
ve fark ettim ki o peddeki kan kokusu yok bildiğin normal bir sıvı kokusu vardı kan kokusu hiç almadım resmen bizi yıllarca boşuna kokutmuşlar :KK70: :KK70: otururken rahatsız eder diye düşünmüştüm sıfır his bundan sonra ped almam vallahi bitmiştir :KK70:
edanaz edanaz :KK68::KK68::KK68:

Hiç yok gibi, dün gece 4 buçukta ilk kullandığım için biraz tırstım sanırım istemsizce uyandım :KK70: dedim kalkmışken boşaltıyım dolmuştur diye yarısına bile gelmemiş neyse gece tekrar yıkayıp taktım daha şimdi değiştirdim hala dolmamış :KK70:
ve fark ettim ki o peddeki kan kokusu yok bildiğin normal bir sıvı kokusu vardı kan kokusu hiç almadım resmen bizi yıllarca boşuna kokutmuşlar :KK70: :KK70: otururken rahatsız eder diye düşünmüştüm sıfır his bundan sonra ped almam vallahi bitmiştir :KK70:
Ped parası cebinde kaliyor artik hayirli olsun 😁
Peddeki kan yayiliyor biz fazla saniyoruz aldatmaca tamamen. O kuruluk o adette değilmiş hissi herseye bedel aramiza hosgeldin 😁👍🏼

Bende çok araştırdım mantıklı geliyor am açıkçası çekiniyorum kullanamam gibi geliyor. Yerleştirmek falan gözümde büyüor açıkçası. Umarım bir gün cesaret edebilirm

Çok sevindim hemen alışmana. Benim bugün son günü adetimin denizdeyim. Muhteşem bir his. Kullandıkça fark edeceksin ağrın, sancın azalacak.

X