Tercih meselesi canm benimkinsadece bir öneriHayatta kullanamam ben bunuya icinde kalirsa hadi kalmadi cikardin disari ben zaten peti cikardigimda irenen insanim bide bun dolmus olan bi pis kani gorunce kokusunu alinca bayilirim ben o anda direk
Açılmaz gibi geliiy baaYanlis mi anladm acaba o iceride acilacak kuzum onu sokmak icin katladim
Bi tik ceviriyosun aciliyo canmAçılmaz gibi geliiy baa
Guncelelrim kullaninca tecrubemi paylasirm canmBende pihtili kanama yasayanlardanim bakalim arkadas denesin ona gore alirim mantikli geldi bana
Daha once neden benim aklima gelmediuretip satardim
Gerci normal regl dondu benimki eger boyle devam ederse almayi dusunurum
Teşekkür ederim yorumun için herkes onyargili bayaicinize kacması gibi bir durum yok cunku rahim ağzı nerdeyse kapalı bir sey ordan anca sperm gecer bir de sonra bebis cıkar. vajina ortalama 7 cm bi organ bunlar da genelde o cıvarda 5 7 cm falan ucunde bir ınce kısım var oradan vajınanıza gore kısaltıyorsunuz kesip. takarken değisik katlama sekilleri var cıkarırken de once parmağınızı sokup ikiye bukmenız gerekıyor ki havası cıksın sonra da soktuğunuz gibi katlayıp cıkarıyosunuz. bakmayın boyle yazdığıma cıkarması baya zor geldi bana. vajinismus gecmisi olan biri asla yapamaz bence. neyse sabahtan aksama tukruk kadar kan gelmemisti bende meğer aslında ne kadar az kanıyormusum sok olmustum. dolması gibi bi durum da yok yani 12 saat icerde kalabilyr. icini bosaltıp yıkayıp gerı takıyorsunuz takması zor olursa ucuna azcık krem surebilirsiniz benim o bolgeye uygun bi kremim vardı suruyordum. sonra cıkarması sinirimi bozunca kullanmaz oldum.
Allahım bunuda mı görücektik bu ne yaMerhaba Hanimlarbugün sizlere bir ürün hakkinda bilgi vermek ve herkesin kullanmasina öncülük etmek istiyorum konuya geçelim.
Bugün kendime bir tane adet kabı aldım. Eğer adet olursam kullanmaya başlayacağım. Uzun arastirmalarim sonucu gayet sağlıklı kolay pratik bir ürün oldugunu ve ayrica hesapli yillarca kullanilabilecek bir urun oldugunu görmüş oldum.
Her ay ped ve tamponlara dunya kadwr para veriyoruz ama bu ürün 5 yila kadar kullanılabiliyor
Adet Kabı (Menstrüel Cup) Nedir?
“Adet kabı, menstrüel döngü sırasında vajina içine yerleştirilen bir kadın hijyen ürünüdür.” Adet kabını tanımlamak için bu cümleyi kullanabiliriz. Ama daha yakından tanımak için şuna ihtiyacımız olduğunu hissediyorum: Adet kabı silikondan yapılmış, şekli huniye benzeyen ama huni gibi altı delik olmayan bir hijyen ürünü. Adet kabının kullanım amacı adet esnasında dışarı atılan sıvıları güvenli bir şekilde haznesinde toplayarak kıyafetlere bulaşmasını önlemek. Bu kaplar çoğunlukla tıbbi kullanıma uygun yumuşak silikondan üretildikleri için oldukça yumuşak yapıdalar.
Adet kabı nasıl yerleştirilir?
Hep aynı kabı kullanacağız, peki nasıl temizleyeceğiz?
- Öncelikle ellerinizi güzelce yıkayın.
- Adet kabının girişini kolaylaştırmak için ıslatın.
- Adet kabını bir elinizin parmaklarınız yardımıyla ikiye katlayarak bükün.
- Hazneyi yerleştirin ve vajinanın içine itin. Dışarıdan yaklaşık bir iki parmak içeride olacak şekilde yerleştirilmelidir.
- Hazneyi yerleştirdikten sonra parmaklarınızla çevirin. Bu işlem vakumlanmasını sağlayacak ve sızdırmasını önleyecektir.
Her kullanımdan önce 5 dakika kadar kaynatıp dezenfekte edebiliyorsunuz. Adet dönemi boyunca da, boşaltmak için her çıkardığınızda sudan geçirip iyice kuruluyorsunuz. Dönem bittiğinde tekrar kaynatıp kaldırıyorsunuz ve bir sonraki dönemde tekrar bir kez kaynatıp kullanmaya devam ediyorsunuz.
Bugün almış oldugum ürün bu ( daha önce dogum yapmadigim için küçük boyunu aldim)
Saklama kabi ile birlikte satiliyor benim aldigim marka (Always cup)
Eki Görüntüle 2711090 Eki Görüntüle 2711086 Eki Görüntüle 2711087
Uç kismi istege bağlı kesilebilir problem degil yani disarida kalmiyor fazlaAllahım bunuda mı görücektik bu ne yaşey mi peki bu uç kısmı dışarda kalıyo ya dışardan nasıl görünüyo acaba ay kendimi erkek gibi hissederim orda sürekli uzun bişey var diye
Ay ahahahha ne güldüm beBunu vajinasına yerleştirebilen bordo berelidir
Benimde en çok merak ettiğim şey bu açıkçası.. İçeride hissediliyor mu oturup kalkarken nasıl oluyor bir de hareket edince ileri geri oynuyor mu falan..Haber vercem sana durumu
Yav bi de nasıl temizleyecez orda burda? Her çıkarttığımızda yıkamamız gerekiyor.Ben yillar once kesfetmistim bunu ama alip kullanmaya cesaret edememistim. Ben takip cikarmaktan ziyade cikarirken ortaligi batirmaktan cekiniyorum sanirim (sakarim da biraz)
Tabi ki dusunsene isterinde garc gurc silikon mens cup yikaYav bi de nasıl temizleyecez orda burda? Her çıkarttığımızda yıkamamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?