• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet hesaplamaaa yardimmm

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.352
600
43
26
Kızlar lutfen bana biri adet hesaplamayı düzgün anlatsın ben işin icinden çıkamıyorum çünkü , bakın adet dongum resmini attım bu şekilde şimdi benim bu ay hangi gün adet olmayı bekliyor olmam gerekiyor geçen ay 25.gunde olmuştum bugün 25.gun olmadım adet bir gün gecikmiş mi oluyor anlamadım lütfen yardım .. önceden 28 günde bir adet olurdum şuan hep değişiyor

Eklentiler

• 1000028464.jpg
    1000028464.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000028465.jpg
    1000028465.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar lutfen bana biri adet hesaplamayı düzgün anlatsın ben işin icinden çıkamıyorum çünkü , bakın adet dongum resmini attım bu şekilde şimdi benim bu ay hangi gün adet olmayı bekliyor olmam gerekiyor geçen ay 25.gunde olmuştum bugün 25.gun olmadım adet bir gün gecikmiş mi oluyor anlamadım lütfen yardım .. önceden 28 günde bir adet olurdum şuan hep değişiyor
Flo adlı regl takvimini kullan kuzum çok iyi o

Yıllardır hep bunu kullandım tüm bilgilerim var onu da kullanayım olmadı benim adet duzensizlesiyor sanırım şimdi benim adet tarihim ne zaman bilmiyorum nornalde geçen aya nazaran bugün olmam gerekiyordu
Valla takvimden pek birşey anlamadım ama son adet tarihin ne ? Söyle öyle hesaplayayım

İşte o yüzden 35 gün bekle dedim. Yada en fazla kaç günde bir regl oluyorsan ona +7 ekle 7 gün gecikme normal karşılanır ama üstü normal değildir
Ben doğru düzgün gecikme hiç yaşamadım canım adet takvimini attım her ay yazıyor orsa kaç günde bir olduğum ondan kafam karıştı baya Yeni uygulamada da böyle yazıyor 1 yıllık adetimi girdim uygulamaya

Eklentiler

• 1000028466.jpg
    1000028466.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 25
Back