• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet...her ay sabah 5'TE

yarennkara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
1.514
2
116
42
İstanbul
merhaba benim rahatsızlık duyduğum bi durum var..benim adat dönemim çok sancılı oluyo ve her ay ben sabaha karşı sancıyla uyanıp sabah 5 gibi adet okuyorum..hiç gün içinde adet olduğum olmuyo hep uykumdan sancıyla uyanıyorum...bu durumun sebebi ne olabilir...tesadüf desem her ay böyle...
artık çok sinir bozucu olmaya başladı çünkü osaatten sonra sancıyla kıvrandığımdan uyuyamıyorumda ve işe de uykusuz gidiyorum:((:oklava:

merhaba benim rahatsızlık duyduğum bi durum var..benim adat dönemim çok sancılı oluyo ve her ay ben sabaha karşı sancıyla uyanıp sabah 5 gibi adet okuyorum..hiç gün içinde adet olduğum olmuyo hep uykumdan sancıyla uyanıyorum...bu durumun sebebi ne olabilir...tesadüf desem her ay böyle...
artık çok sinir bozucu olmaya başladı çünkü osaatten sonra sancıyla kıvrandığımdan uyuyamıyorumda ve işe de uykusuz gidiyorum:((:oklava:

biolojik ritmin çok düzenli.. şükretmelisin..

tatalım bence de şükretmelisin... ben her ay aynı gün bile olamiyorum... senin saatine kadar aynı oluyorsa gerçekten süper... ağrılarım için maydanoz yemeni ve ayağını sıcak tutmanı tavsiye ederim...

benimde doğum kontrol hapı kullanırken öyleydi. sabah 7.15 kaydirigubbakcemile3 işe giderken o saatte uyanıyorum ilk wc ye giriyorum. ve tatatatattatamm kırmızı geliveriyodu...ama benim sancı ağrı olmuyodu hapı bıraktım şimdide kahverengi gelio işaret verio :1:
ağrı için tuğcala katılıyorum maydanoz çok iyi geliyor.

benmde son 1 yıldır yaklaşık sabaha karşı oluyor.sancıyla uyanıyorum .bide uykuda olduğunu anlamadığım için ağrı kesiciyi geç içmiş oluyorum.bütün sabah kıvranıyorum.bence sabaha karşı olmasının mantıklı bir açıklaması vardır.vücut dinleniyo yatınca felan gibi düşünüyorum ben.he bide benim çok garip genelde hep pazartesiye denk geliyo.ne kızıyorum ama koca hafta sonu evdeyken bişi yok tam p.tesi sabahı uykusuz bi şekilde işe gitmem gerekiyor:)

haha çok güzelmiş saatli olması.
benim kafasına göre. bi düzeni bile yok... gece gece kalkıp kontrol ettiğim çok olmuştur. 20 kere uyanıp oldu mu diye bakmaktansa bi kere uyanın ;)

maydonozu duymamıştım denicem kızlar sağolun...ağrım olmasa kaç da olursa olsun sorun değilde o ağrılarla uyanmak can sıkıcı...
bu sıcakta adet sancım oldumu üşüyorum...üstümü iyicede örttüm..şu an işteyim 2 hap içmiş olmama rağman hal ağrım var:((

bu yaşıma kadar hiç adet ağrısı çekmedim ama çekenlerden bildiğim kadarıyla melisa ve papatya çayı felaket iyi geliyormuş içmeni tavsiye ederim.
benim düzenimde şöyledir her ay 2 gün atarak gelir mesela gecen ay 8inde oldum bu ay 6sında olcam ama nasıl gelir ne ara gelir hiç bilmem bi bakarım aaaaa olmuşum.

en azından senin ki dakikmiş saati saatine geliyo işte ne güzel ynie benim ki canı ne zaman isterse o zaman geliyo ohh kafaya göre takılıyo yanikaydirigubbakcemile3

Back