Adet harici kanama:((

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Öncelikle merhaba,
Biraz önce kanamam olduğunu gördüm ve kan pıhtısı geldiğini hissettim. Parmağımın yarısı kadar bir pıhtıydı. Adetim biteli 10 gün oluyor, böyle bir kanama normal mi artık korkmaya başladım İlk değil birkaç kez daha olmuştu. Sizlere danışayım dedim şimdiden teşekkürler.

yumurtlama döneminde de olabilr bazen

Reactions: Wcy
Aynen canım yumurtlama dönemindede olabiliyor. Ama yinede bi doktora gözükmende fayda var. Hem bişey varsa çıkar hemde için rahat eder.

Öyle mi, ya inşallah öyledir

eğer devam ederse bi doktora görünün. ama stres yapmayın. bazen hava değişimleri, ruh durumu değişimleri de yapabiliyor. yada vücutta ufak kistler oluyor. onlar patlayıp atılabiliyor ki atılması iyi birşeydir. kendinizi gözlemleyin. içiniz rahat etmezse doktora gözükün.

Aynen canım yumurtlama dönemindede olabiliyor. Ama yinede bi doktora gözükmende fayda var. Hem bişey varsa çıkar hemde için rahat eder.
Biraz da olsa rahatladım canım teşekkür ederim. Haklısın aklımdan geçiriyorum geçmezse yada yine olursa gidicem.

Aynen, inşallah önemsizdir. Bir keresinde üç gün sürmüştü ama bakalım inşallah bu sefer o kadar sürmez geçer. Yoksa doktora giderim artık.

Gecmis olsun canim benim de bi ara 1 ay boyunca regl bitmedi. Senin gibi pihtilar vs oldu ancak ilacla vs kesebildik kanamayi. Stresle alakaliymis sanirim. Ve yakin zamanda kg alip verme vs bir suru neden soyledi doktor. Seninki de onemsizdir insallah.

Sağol canım inşallah öyledir.

Merhaba.sorununuz icin doktora gittinizmi.ayni durum bende de oluyor.her ay adet bitimini takip eden 9 veya 10.gun 2 veya 3 gun kanamam oluyor.bi kac ayri doktora gittim.rahim temiz sıkınti yok dediler .dogum kontrol hapi kullan dedi bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…