Adet Hakkında Yardımcı Olur Musunuz?

Cloudydreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
225
Puanlar
53
Merhaba, öncelikle cevap yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Konuyu daha iyi anlamanız için bir kaç detay vereceğim.

1.5 yıllık evliyim adetlerim hep düzenlidir maks +4 gün oynar. Eşimde sperm azlığı tespit edildi sonrasında testisinde kitle çıktığı için ameliyat oldu ay sonunda test yaptıracağız spermlerde bir artış olup olmadığını bilmiyoruz şuanda.

Temmuz ayında hasta olmam gereken tarih 06.07.2017 ben 18 gün geciktim ve inatla test almadım ve dr a gitmedim. Sonra sancıyla birden hastalığım başladı ve çok fazla parça düşürdüm 3 saat tuvaletten kalkamadım ıkına ıkına canım çıkacak sandım, gecikmemin olduğu dönemde çok fazla akıntım vardı pet takma durumuna gelmiştim. Adetimin başladığı ilk gün çok fazla kanama, parça düşürme ve tuvalette 3 saat kaldıktan sonra ki gün kanamam azaldı ve bitti.

Şimdi ben hastalığımı en son olduğum tarihe göre mi hesaplamalıyım yoksa gecikmeyi baz almayarak eski tarihe göre mi hesaplamalıyım kafam çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…