Doktora görünmelisiniz. Adet gecikmesinin tek sebebi hamile olmak değil. Burada kim ne yorum yaparsa yapsın sadece "tahmin" olacak. Muayene olacaksınız doktora gidip tek yolu bu. geçmiş olsun
Bu geçtiğimiz ay içerisinde yeni bir ilaç, hap vs kullandıysanız, yada iğne serum vs olduysanız da olabilir, stress yaptıysanız da.İyi akşamlar arkadaşlar
Konuyu önce sağlık kısmına açtım ama kimseden yorum alamadım
Yanlış yere actiysam taşır yöneticiler artık :/ ksr bakmayın
28 yaşındayım, bekarim ve herhangi bir cinsel hayatım yok. Ama bu ay adet olmadım. 6-7 gün kadar gecikti. Arada bir hafif kasık agrım oluyor tam olacak mı acaba diyorum ama hâlâ adet olamıyorum
Çok eskiden yılda bi defa böyle bir ay olmamıştım ama sonra düzelmişti. Şimdi ergenlikte kalmadı neden boyle.
Ne yapmalıyım lütfen bilen biri varsa yorumlarinizi bekliyorum :/ Tesekkur ederim şimdiden
bir görünün içiniz rahatlasın. bazen mevsimlerden kaynaklı da olabiliyor, mesela ben genelde kıştan yaza geçerken mevsim başında erken adet görürüm 5-6 gün kadar. sıcak, stres vs etkileyebiliyor. Doktor en doğru cevabı verir, muayeneden çekiniyorsanız zaten doktor durumunuzu sorup ona göre muayene ediyor içiniz rahat olsunTesekkur ederim
Geçen yıl bi ay yine böyle olmuştu olmamıştımama sonra gayet günü gününe düzene girmişti
Ondan dolayı şimdi napicami bilemedim
Bu geçtiğimiz ay içerisinde yeni bir ilaç, hap vs kullandıysanız, yada iğne serum vs olduysanız da olabilir, stress yaptıysanız da.
Hmm tesekkur ederim :/bir görünün içiniz rahatlasın. bazen mevsimlerden kaynaklı da olabiliyor, mesela ben genelde kıştan yaza geçerken mevsim başında erken adet görürüm 5-6 gün kadar. sıcak, stres vs etkileyebiliyor. Doktor en doğru cevabı verir, muayeneden çekiniyorsanız zaten doktor durumunuzu sorup ona göre muayene ediyor içiniz rahat olsun
Bir kereligine 6-7 gun gecikmeden hicbi sey olmaz stres vs etkiliyo bunyeyi vardir bi dis faktor
bir görünün içiniz rahatlasın. bazen mevsimlerden kaynaklı da olabiliyor, mesela ben genelde kıştan yaza geçerken mevsim başında erken adet görürüm 5-6 gün kadar. sıcak, stres vs etkileyebiliyor. Doktor en doğru cevabı verir, muayeneden çekiniyorsanız zaten doktor durumunuzu sorup ona göre muayene ediyor içiniz rahat olsun
Havalar bir garip+ olamiyorum diye bekleyip durursan dahada inat eder. Rahat ol ve sogan kabugu kaynat. Bende hep ise yarar
Havalar bir garip+ olamiyorum diye bekleyip durursan dahada inat eder. Rahat ol ve sogan kabugu kaynat. Bende hep ise yarar
zuzuzuu, post: 41891414, member: 602137"]Stres, hava değişimi, kilo alıp verme, prolaktin hormonunun yükselmesi,kist daha birçok sebebi olabilir en doğrusunu doktor bilir tabi ki ama 6-7 günlük gecikme de çok değil gibi.