merhaba arkadaslar, bende pkos var ,
2 gun once 29 haziranda catlatma ignemi vurdurdum (2 doz pregnyl)
bugun 2. gunum, calismalar devam ediyor
bakalim meleklerimiz bu ay gelecekmi ,sizlerde tecrubelerinzi paylasir ve benimle birlikte beklermisiniz kizlar ? cok tesekkurler simdiden
ayyy benimde bat 24 temmuz... pazar gününü bekliyorum test yaptm bugün negatif çıktı bugünlerde yaptın mı sen hiçCanlarim insallah rabbim gonlumuze Gore werir bende bekleyenlerdenim benimkisi biraz karışık ben ayda iki kere adet oldum kullandığım aylık iğneden dolayı bebek istiyoruz diye bıraktım şimdi temmuzun 13 de son adet günüm oldu bitti ama yinede 4 gün sonra tekrar 24 temmuzda başladı 7 gün sonra bitti çok bebek istiyoruz su an 13 temmuzadaki adetime göre reglim 2 geçti test yaptım negatif çıktı yani ben son adet tarihimi 24 temmuz olarak baz alırsam daha bir haftam war heyecanla bekliyorum ama gebelik belirtilerilde war inşallah wardir bebisimmmm
Üzülme cnm 42 ise hamilesin tebrik ederim bebişini sağlıklıca kucağına almayo nasip etsin rabbim..merabalar hanımlar.pregnyl vuruldum ayın 6sında 20 25 gün geçti iki tane idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı ama kan testinde 42 cıktı. dun doktora gıttım beklıcez dedı. bugun hafıfen kanamam geldı sanırım adet oluyorum. cok moralim bozuk ya benı anlıyorsunuz dur. hersey kısmet tabı ama ınsan kafayı yıyecek gbı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?