- 7 Kasım 2014
- 6.896
- 10.520
Büyük ihtimalle hamilesinSabah ilk idrarla test ettim olur demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimalle hamilesinSabah ilk idrarla test ettim olur demi
Tebrik ederim canım hamilesinn benmkide öyleydi aynı koyuluktaydı hamileydim bak paylaşıyorum şimdiSabah ilk idrarla test ettim olur demi
Ayy hadi insallah :)) benim 4 gündür karin bölgemde adet agrisi var ara ara girip çıkıyor ondan midirTebrik ederim canım hamilesinn benmkide öyleydi aynı koyuluktaydı hamileydim bak paylaşıyorum şimdi
Evet canım adet ağrısı gibi ara ara yoklar girer çıkar batmalar olur hepsi çok normal endişe etme yarın ilk idrarla kaset test yap sonrasında istediğin zman kan verirsinAyy hadi insallah :)) benim 4 gündür karin bölgemde adet agrisi var ara ara girip çıkıyor ondan midir
hayır sizin ki negatif. devam edin testeSizce ovulasyon testi pozitif mı
Evet 14 ünde pik olmuş 15 nde silikleşmeye başlamış çatlama olmuş canımKizlar tekrar atıyorum peki bu negatif mı en koyu 14 ünde oldu 15 inde siliklesti. 14 ünde olan pozitif mi oluyo
Evet aynen öyleÇatlama olduğunda mı siliklesmeye başlıyor peki
Gebelik varmı acaba yazmamıssınız bir dahaSabah ilk idrarla test ettim olur demi
Cuma günü gittim doktora çok yeni daha dedi pozitif :))Gebelik varmı acaba yazmamıssınız bir daha
Sağlıklı bir şekilde ilerler İnşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinCuma günü gittim doktora çok yeni daha dedi pozitif :))
Amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :)Sağlıklı bir şekilde ilerler İnşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Adete kaç gün kala böyle çıkmıştı?Merhaba ben bu şekilde hamileliğimi öğrendim
Adete kaç gün kala böyle koyulaşmaya başlamıştı?Peki ikinci çizgi aynı renk miydi benim 4 gündür aynı renk çıkıyor bugün adet günüm
Adete kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı ve bunda kaç gün vardı?Tebrik ederim canım hamilesinn benmkide öyleydi aynı koyuluktaydı hamileydim bak paylaşıyorum şimdi
Yumurtlamadan sonra bu ağrılar olmuş muydu sende? Benim 5 gün geçti sanki adet olucam gibi.Evet canım adet ağrısı gibi ara ara yoklar girer çıkar batmalar olur hepsi çok normal endişe etme yarın ilk idrarla kaset test yap sonrasında istediğin zman kan verirsin
Battan 1 gün ya da 2 gün önceAdete kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı ve bunda kaç gün vardı?