• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet gününe bir kala 5.20 beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysunkkc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
107
71
18
29
Merhaba,bugün adet günüm dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım.
5.20 Çıktı bu değerlerde yükselen var mı?
bir daha ne zaman test yaptırmak gerekir?

5 üstü gebelik sayılıyor muhtemelen yükselicektir inşallah 🙏

Iki gün sonra testi tekrarlayın yani 2.30 olup yükselen sağlıklı gebelik yaşayan birçok kişi var benim 2.61 'den 7 ye yükselmişti sonra 5 e düşmüştü saglikliksiz veya kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum sizin inşallah yükselir dikkat edin kendinize lekelenmeniz olursa doktara gidin tutunması için ilaç verebilir

2. Gün tekrar yaptırırsanız %60 artarsa sağlıklı gebelik .
sağlıkla kavusn ♥

Iki gün sonra testi tekrarlayın yani 2.30 olup yükselen sağlıklı gebelik yaşayan birçok kişi var benim 2.61 'den 7 ye yükselmişti sonra 5 e düşmüştü saglikliksiz veya kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum sizin inşallah yükselir dikkat edin kendinize lekelenmeniz olursa doktara gidin tutunması için ilaç verebilir
İnşallah , cevaplarınız için cok teşekkür ederim ❤️

Adet gününüze göre değeriniz düşük. Muhtemelen geç döllenme sizinki.

Benim battan bir gün sonra idi sanırım 32.9 çıktı bugün öğrendim inşallah yükselir sağlık ocağı doktoru henüz birşey diyemem dedi ama yüksek çıkmış dedi iki gün sonra tekrarlayalım dedi ben de gidip tekrar test yaptıracağım gebeyim diyemiyorum ama. Ben 10 üzeri var diye biliyorum sizde iki üç gün sonra tekrarlayın isterseniz testi

Benim battan bir gün sonra idi sanırım 32.9 çıktı bugün öğrendim inşallah yükselir sağlık ocağı doktoru henüz birşey diyemem dedi ama yüksek çıkmış dedi iki gün sonra tekrarlayalım dedi ben de gidip tekrar test yaptıracağım gebeyim diyemiyorum ama. Ben 10 üzeri var diye biliyorum sizde iki üç gün sonra tekrarlayın isterseniz testi
Evet tekrarlayacağım bakalım inşallah vardır kısmet 😊

Back