Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 üstü gebelik sayılıyor muhtemelen yükselicektir inşallahMerhaba,bugün adet günüm dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım.
5.20 Çıktı bu değerlerde yükselen var mı?
bir daha ne zaman test yaptırmak gerekir?
Iki gün sonra testi tekrarlayın yani 2.30 olup yükselen sağlıklı gebelik yaşayan birçok kişi var benim 2.61 'den 7 ye yükselmişti sonra 5 e düşmüştü saglikliksiz veya kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum sizin inşallah yükselir dikkat edin kendinize lekelenmeniz olursa doktara gidin tutunması için ilaç verebilirMerhaba,bugün adet günüm dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım.
Umarım inşallah teşekkür ederim cevaplarınız için5 üstü gebelik sayılıyor muhtemelen yükselicektir inşallah![]()
İnşallah , cevaplarınız için cok teşekkür ederimIki gün sonra testi tekrarlayın yani 2.30 olup yükselen sağlıklı gebelik yaşayan birçok kişi var benim 2.61 'den 7 ye yükselmişti sonra 5 e düşmüştü saglikliksiz veya kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum sizin inşallah yükselir dikkat edin kendinize lekelenmeniz olursa doktara gidin tutunması için ilaç verebilir
Adet gününüze göre değeriniz düşük. Muhtemelen geç döllenme sizinki.Merhaba,bugün adet günüm dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım.
Genellikle iki günde bir test yapılıyor yaa o yüzden 2 gün sonra demiştimYarın tekrar yaptırcağım cok teşekkür ederim
Geç döllenme olabileceğini düşünüyordum bende herhangi bir sorun yaratır mıAdet gününüze göre değeriniz düşük. Muhtemelen geç döllenme sizinki.
Benim adetim 2 gün falan geçmişti 10.52 çıktı geç döllenmeydi. Şükür oğlum 2 yaşında ☺Geç döllenme olabileceğini düşünüyordum bende herhangi bir sorun yaratır mı
Maşallah ne kadar güzel Allah uzun ömürler versin , inşallah banada kısmet olurBenim adetim 2 gün falan geçmişti 10.52 çıktı geç döllenmeydi. Şükür oğlum 2 yaşında ☺
İnşallah , bakalım kısmet olursa cok istiyorum çok sabırsızım2 gün sonra tekrar et inşallah yükselir
Merhaba idrar testi yaptınız mi nasıl görünüyor merak ettim ?İnşallah , bakalım kısmet olursa cok istiyorum çok sabırsızım![]()
İnsAllah bebisin sıkı sıkı tutunur canımMaşallah ne kadar güzel Allah uzun ömürler versin , inşallah banada kısmet olur![]()
yaptım cooook ince silik cizgi cıktı ama erken gblik testi idi benimkiMerhaba idrar testi yaptınız mi nasıl görünüyor merak ettim ?![]()
İnşallah canım Allah razı olsun teşekkür ederimİnsAllah bebisin sıkı sıkı tutunur canım![]()
Evet tekrarlayacağım bakalım inşallah vardır kısmetBenim battan bir gün sonra idi sanırım 32.9 çıktı bugün öğrendim inşallah yükselir sağlık ocağı doktoru henüz birşey diyemem dedi ama yüksek çıkmış dedi iki gün sonra tekrarlayalım dedi ben de gidip tekrar test yaptıracağım gebeyim diyemiyorum ama. Ben 10 üzeri var diye biliyorum sizde iki üç gün sonra tekrarlayın isterseniz testi