• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET GÜNÜNE 8 GÜN KALA HAMİLE KALINIR MI?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mezezeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
45
20
38
35
Merhaba arkadaşlar,
Reglime 8 gün kala hamile kalmak adına eşimle 3 yılın sonunda ilk defa denedik. Sizce hamile kalabilir miyim?
Reglime 3 gün var .. Uyku hali var, vajinal akıntı söz konusu arada kasıklarıma ve vajinama ağrı giriyor. Regl belirtisi de olabilir.. :( Regl olmak istemiyorum...:(

Merhaba arkadaşlar,
Reglime 8 gün kala hamile kalmak adına eşimle 3 yılın sonunda ilk defa denedik. Sizce hamile kalabilir miyim?
Reglime 3 gün var .. Uyku hali var, vajinal akıntı söz konusu arada kasıklarıma ve vajinama ağrı giriyor. Regl belirtisi de olabilir.. :KK43: Regl olmak istemiyorum...:KK43:
Yumurtlama dönemi civarındaysa o gün tabii ki mümkün. Belirtiler gebelik regl veya psikolojik olabilir. Ama 5 gün geçmiş ilişkiden. Bu kadar sürede daha yerleşme olmamıştır ki.

Merhaba arkadaşlar,
Reglime 3 gün var .. Uyku hali var, vajinal akıntı söz konusu arada kasıklarıma ve vajinama ağrı giriyor. Regl belirtisi de olabilir.. :( Regl olmak istemiyorum...:(
Ovulasyon ile takip etmeden bunu bilmenin cokta bir yolu yok ne yazikki

Merhaba arkadaşlar,
Reglime 3 gün var .. Uyku hali var, vajinal akıntı söz konusu arada kasıklarıma ve vajinama ağrı giriyor. Regl belirtisi de olabilir.. :KK43: Regl olmak istemiyorum...:KK43:
Bence psikolojik daha belırtı olmaz

Back
X