• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adet gününe 10 gün kala test sonuç verir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cahillğımı hoş gorde o kanı gördükten sonra eşimle 1 kez yakinlastik.gebelik şansı olurmu.yada yumurtlama demek döllenme mi oldu demek

cahillğımı hoş gorde o kanı gördükten sonra eşimle 1 kez yakinlastik.gebelik şansı olurmu.yada yumurtlama demek döllenme mi oldu demek

bazı kadınların yumurtası olgunlaşıp çatladığında hafif bir kanaması olabilir.
bu kanamadan 1-2 gün önce ve o gün bir yakınlaşmanız olduysa hamile kalma olasılığınız oluşur.

bazı kadınların yumurtası olgunlaşıp çatladığında hafif bir kanaması olabilir.
bu kanamadan 1-2 gün önce ve o gün bir yakınlaşmanız olduysa hamile kalma olasılığınız oluşur.
oncesinde de oldu sonrasında da bilgi verdiğiniz icin çok teşekkür ederim.bende bunları yeni yeni ogreniyorum

Yumurtlamışsın demekki. Sende yerleşme kanaması da olur büyük ihtimalle gebeliğini önceden bilebilirsin. Benim yumurtlamadan 7 gün sonra kanamam oldu test bile yapmadan hamileyim dedim eşime bile söyledim. Doğru çıktı. Ama test 5 gün sonra gösterdi o da ayrı.
Test yapmak istiyorsan o pembe kanamanın olduğu günden en az 10 gün sonra yapmalısın yoksa çıkmaz.
Canım bir süredir girmiyordum buraya, sevindim hamileymissin darısı başıma, buraya bakınca stres oluyorm ister istemez, ne bileyim bir ara verdim bakmıyorum buraya özelden yazıyorum sana..

Canım bir süredir girmiyordum buraya, sevindim hamileymissin darısı başıma, buraya bakınca stres oluyorm ister istemez, ne bileyim bir ara verdim bakmıyorum buraya özelden yazıyorum sana..
Gördüm canım. Çok teşekkür ederim canım. Hepinize bir bir dua ediyorum. En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah.

Back