Gebeliğe Hazırlık adet gününe 10 gün kala test sonuç verir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sky19

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
531
385
18
33
merhaba arkadaslar.benim adetime 10 gun var .ama o.kadar cok merak ediyorumki test yapmalimiyim?

Yerlesmeyse kanamasıyla gelen pembe leke yerlesme kanamasından en erken 5 6 gun sonra cıkabılıyor idrar testınde.

Yu
oylemi diyorsun ben bu konulara daha yeniyimde.ama 3 gün önce l3kenlenme oldu hafif kanama gibi.yerlesme olabilirim sence
Yumurtlama günü de bazen hafif lekelenme görülür. Adetleriniz düzenli ise o dönem gelen yumurtlama kanamasıdır muhtemelen. Çok erken test için.

oylemi diyorsun ben bu konulara daha yeniyimde.ama 3 gün önce l3kenlenme oldu hafif kanama gibi.yerlesme olabilirim sence
Yumurtlama kanamasıdır o. Pembemsi bi kanama mı 1-2 damla şeklinde ?

Yumurtlama kanamasıdır o. Pembemsi bi kanama mı 1-2 damla şeklinde ?
ilk lavaboya çıktığımda 1 veya 2 damla pembe açık renkte kan geldi.sonraki saatler ve ertesi gün hem koyu kahverengi lekenlenmlet oldu.bu olay 2 sürdü daha sonraki günlerde hep temiz de iç camasirim

ama çok eycanliydim ve ilk kez test yaptım. bu konuda çok haklisn bayağı erken davrandim:) 10 günde bekleyelim bakalim:)
bu heyecanını bebis taclandirsin ınsallahhhh :) zamanda geçmez ama şimdilik başka şeylere odaklan :)

ilk lavaboya çıktığımda 1 veya 2 damla pembe açık renkte kan geldi.sonraki saatler ve ertesi gün hem koyu kahverengi lekenlenmlet oldu.bu olay 2 sürdü daha sonraki günlerde hep temiz de iç camasirim
Yumurtlamışsın demekki. Sende yerleşme kanaması da olur büyük ihtimalle gebeliğini önceden bilebilirsin. Benim yumurtlamadan 7 gün sonra kanamam oldu test bile yapmadan hamileyim dedim eşime bile söyledim. Doğru çıktı. Ama test 5 gün sonra gösterdi o da ayrı.
Test yapmak istiyorsan o pembe kanamanın olduğu günden en az 10 gün sonra yapmalısın yoksa çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…