• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adet gününe 10 gün kala test sonuç verir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sky19

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
531
385
18
33
merhaba arkadaslar.benim adetime 10 gun var .ama o.kadar cok merak ediyorumki test yapmalimiyim?

Yerlesmeyse kanamasıyla gelen pembe leke yerlesme kanamasından en erken 5 6 gun sonra cıkabılıyor idrar testınde.

Yu
oylemi diyorsun ben bu konulara daha yeniyimde.ama 3 gün önce l3kenlenme oldu hafif kanama gibi.yerlesme olabilirim sence
Yumurtlama günü de bazen hafif lekelenme görülür. Adetleriniz düzenli ise o dönem gelen yumurtlama kanamasıdır muhtemelen. Çok erken test için.

oylemi diyorsun ben bu konulara daha yeniyimde.ama 3 gün önce l3kenlenme oldu hafif kanama gibi.yerlesme olabilirim sence
Yumurtlama kanamasıdır o. Pembemsi bi kanama mı 1-2 damla şeklinde ?

Yumurtlama kanamasıdır o. Pembemsi bi kanama mı 1-2 damla şeklinde ?
ilk lavaboya çıktığımda 1 veya 2 damla pembe açık renkte kan geldi.sonraki saatler ve ertesi gün hem koyu kahverengi lekenlenmlet oldu.bu olay 2 sürdü daha sonraki günlerde hep temiz de iç camasirim

ama çok eycanliydim ve ilk kez test yaptım. bu konuda çok haklisn bayağı erken davrandim:) 10 günde bekleyelim bakalim:)
bu heyecanını bebis taclandirsin ınsallahhhh :) zamanda geçmez ama şimdilik başka şeylere odaklan :)

ilk lavaboya çıktığımda 1 veya 2 damla pembe açık renkte kan geldi.sonraki saatler ve ertesi gün hem koyu kahverengi lekenlenmlet oldu.bu olay 2 sürdü daha sonraki günlerde hep temiz de iç camasirim
Yumurtlamışsın demekki. Sende yerleşme kanaması da olur büyük ihtimalle gebeliğini önceden bilebilirsin. Benim yumurtlamadan 7 gün sonra kanamam oldu test bile yapmadan hamileyim dedim eşime bile söyledim. Doğru çıktı. Ama test 5 gün sonra gösterdi o da ayrı.
Test yapmak istiyorsan o pembe kanamanın olduğu günden en az 10 gün sonra yapmalısın yoksa çıkmaz.

Yumurtlamışsın demekki. Sende yerleşme kanaması da olur büyük ihtimalle gebeliğini önceden bilebilirsin. Benim yumurtlamadan 7 gün sonra kanamam oldu test bile yapmadan hamileyim dedim eşime bile söyledim. Doğru çıktı. Ama test 5 gün sonra gösterdi o da ayrı.
Test yapmak istiyorsan o pembe kanamanın olduğu günden en az 10 gün sonra yapmalısın yoksa çıkmaz.

Back