Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda bile çıkmaz bu zamanda. Daha 4 gün geçmiş yumurtlamadan. Az sabret.merhaba arkadaslar.benim adetime 10 gun var .ama o.kadar cok merak ediyorumki test yapmalimiyim?
oylemi diyorsun ben bu konulara daha yeniyimde.ama 3 gün önce l3kenlenme oldu hafif kanama gibi.yerlesme olabilirim senceKanda bile çıkmaz bu zamanda. Daha 4 gün geçmiş yumurtlamadan. Az sabret.
anladım canım sanirim en iyisi beklemekYerlesmeyse kanamasıyla gelen pembe leke yerlesme kanamasından en erken 5 6 gun sonra cıkabılıyor idrar testınde.
haklısın canimDur bismillah daha bişey belli olmaz
Yumurtlama günü de bazen hafif lekelenme görülür. Adetleriniz düzenli ise o dönem gelen yumurtlama kanamasıdır muhtemelen. Çok erken test için.oylemi diyorsun ben bu konulara daha yeniyimde.ama 3 gün önce l3kenlenme oldu hafif kanama gibi.yerlesme olabilirim sence
Yumurtlama kanamasıdır o. Pembemsi bi kanama mı 1-2 damla şeklinde ?oylemi diyorsun ben bu konulara daha yeniyimde.ama 3 gün önce l3kenlenme oldu hafif kanama gibi.yerlesme olabilirim sence
haklısın cevabın için çok çok teşekkür ederim .belli cem o zamanYu
Yumurtlama günü de bazen hafif lekelenme görülür. Adetleriniz düzenli ise o dönem gelen yumurtlama kanamasıdır muhtemelen. Çok erken test için.
ilk lavaboya çıktığımda 1 veya 2 damla pembe açık renkte kan geldi.sonraki saatler ve ertesi gün hem koyu kahverengi lekenlenmlet oldu.bu olay 2 sürdü daha sonraki günlerde hep temiz de iç camasirimYumurtlama kanamasıdır o. Pembemsi bi kanama mı 1-2 damla şeklinde ?
Yumurtlama kanamasıdır o.
adetin 28 günde 1 se çıkmaz ama 3 haftada 1 sene cikabilir belkimerhaba arkadaslar.benim adetime 10 gun var .ama o.kadar cok merak ediyorumki test yapmalimiyim?
yok benim adetim 28 günden fazla mesela en son 33 gündngünde sonra oldum .adetin 28 günde 1 se çıkmaz ama 3 haftada 1 sene cikabilir belki
Ooo ozaman naptin bacı ancak tutunma çabasına girmistir dur bi 10 gün hele :)yok benim adetim 28 günden fazla mesela en son 33 gündngünde sonra oldum .
ama çok eycanliydim ve ilk kez test yaptım. bu konuda çok haklisn bayağı erken davrandim:) 10 günde bekleyelim bakalim:)Ooo ozaman naptin bacı ancak tutunma çabasına girmistir dur bi 10 gün hele :)
bu heyecanını bebis taclandirsin ınsallahhhh :) zamanda geçmez ama şimdilik başka şeylere odaklan :)ama çok eycanliydim ve ilk kez test yaptım. bu konuda çok haklisn bayağı erken davrandim:) 10 günde bekleyelim bakalim:)
amin amin insaAllah isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsinbu heyecanını bebis taclandirsin ınsallahhhh :) zamanda geçmez ama şimdilik başka şeylere odaklan :)
Yumurtlamışsın demekki. Sende yerleşme kanaması da olur büyük ihtimalle gebeliğini önceden bilebilirsin. Benim yumurtlamadan 7 gün sonra kanamam oldu test bile yapmadan hamileyim dedim eşime bile söyledim. Doğru çıktı. Ama test 5 gün sonra gösterdi o da ayrı.ilk lavaboya çıktığımda 1 veya 2 damla pembe açık renkte kan geldi.sonraki saatler ve ertesi gün hem koyu kahverengi lekenlenmlet oldu.bu olay 2 sürdü daha sonraki günlerde hep temiz de iç camasirim
Yumurtlamışsın demekki. Sende yerleşme kanaması da olur büyük ihtimalle gebeliğini önceden bilebilirsin. Benim yumurtlamadan 7 gün sonra kanamam oldu test bile yapmadan hamileyim dedim eşime bile söyledim. Doğru çıktı. Ama test 5 gün sonra gösterdi o da ayrı.
Test yapmak istiyorsan o pembe kanamanın olduğu günden en az 10 gün sonra yapmalısın yoksa çıkmaz.