• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET GÜNÜNDEN 1 HAFTA SONRA ADET GÖRÜP HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER!!!!

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
32
Kızlar merhaba 1 hafta gecikmişte olsa adet olduğunuz halde ve idrar testinde negatifi gördüğünüz halde kan testinde hamile olduğunuzu öğrendiniz mi yani üstüne görme durumu yaşamış olanlarınız var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınızo_O

Canım ben burda böyle bişi okumadım hiç sen nasıl bu hisse kapıldın adet gördüm yazmışsın lekelenme şeklindemi oldu hcg testin pozitif mi çıktı daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olabiliriz ;)

Kızlar ben 1 buçuk aylık hamile olduğum halde adet gördüm. Şuan oğlum bir yaşında. Ben bu konuyu eltim için açtım. O da adet gününden bir hafta sonra adet oldu ve hamile olabilir mi diye. Üstüne görme durumu yaşayanlar var mı.

Gerçekten var mı böyle şeyler yaşayanlar ben de merak içindeyim. Evliliğim 4. Yılına girdi hala bebek sahibi olamadık
Bu ay adetimden bikaç gün önce mide bulantısıyla bi gece uykudan uyandım sonrasında her gün ara ara mide bulantılarım devam etti. Fakat beklenen günümde adet oldum. Normalde 10 gün süren adetim 4-5 günde bitti. Mide bulantılarım hala devam edio. Arada adet olucak gibi belime karnıma ağrılar giriyo. Kasığımda seğirme oluyor.göğüslerimde şişlik falan yok ama. Yüzümü de inanılmaz sivilce bastı. Adetimin kısa sürmesinden ve mide bulantılarım devam ettiği için üstüne görme olayını yaşıyo olabilirmiyim diye umutlanıyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum. Test yapamıyorum. İnşallah güzel bi haber alırım artık. Buna öyle ihtiyacım var ki

Back