Adet gününde verdiğim hormon testi. Sizce değerler nasıl doktora göstermeye fırsatım olmadı.

Aglayangelincicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
298
120
25
Adetimin 4. Günü test verdim kızlar. Pco var. Sizce değerler nasıl yüksek mi? Sol yumurtalık temiz sağ yumurtalık pco.
FSH= 5.48
LH=4.41
Prolaktin=8.5
E2=45.1
Progesteron=0.44
TSH=4.72
Testosteron=0.49

Adetimin 4. Günü test verdim kızlar. Pco var. Sizce değerler nasıl yüksek mi? Sol yumurtalık temiz sağ yumurtalık pco.
FSH= 5.48
LH=4.41
Prolaktin=8.5
E2=45.1
Progesteron=0.44
TSH=4.72
Testosteron=0.49
Progesteron ve testosteron hakkinda bilgim yok canim tsh yüksek gelmis..ona bir baktirman gerekebilir. Diğer degerlerin güzel

FSH= 5.48
LH=4.41
Prolaktin=8.5
E2=45.1
Progesteron=0.44
TSH=4.72
Testosteron=0.49
Merhaba bnmde TSH
4.8bnada gebelik düşündüğümuz için biraz yüksek dd ama özel doktor du ecoprın ve drosetil dogum kontrol hapı verdi 3.günü başladım

Amh bakilmadi mi?
Progesteron hep mi böyle acaba adetli ve adetsiz nasil
Progesteron degerine gore maalesef pcos gozukuyor
Benim de progesteron degerim asla yukselmezdi hatta doktorum yumurtlamiyorsun hamile kalma sansin cok dusuk derdi

Amh bakilmadi mi?
Benim de progesteron degerim asla yukselmezdi hatta doktorum yumurtlamiyorsun hamile kalma sansin cok dusuk derdi
Üzülmeyin böle söylenipte art arda 2 çocuk doguran tanıdıklarm var
Rabbim büyük

Çok sevindim inşallah bizlerede nasip olur çünkü ilk dogum ve hamilelik sorunsuz ama bu bır yıldır bi sorun yok olmadı bakalim küçük enfeksiyon ve TSH dediğim GB anlamadım hayrls Allah tan
İkinci gebelik ilk GB yani kansızlık ve tansiyonum vardı ilkinde inannın sorun deskil etmez denildi ama ikincide enfeksiyon yok TSH bunları sölediler

Amh bakilmadi mi?
Amh bakmıyorlar canım bana kaç kez istedim gerek yok biz yumurtaları görüyoruz ultrasondan dediler. Az olsa göremezdik dediler. Yok canım son 2 aydır adetim düzensizleşti. 2 aya kadar hiçbir hormon yüksek çıkmamıştı. Kaç olması gerekiyor normalde. Bu arada pcos yok pco var canım

Çok sevindim inşallah bizlerede nasip olur çünkü ilk dogum ve hamilelik sorunsuz ama bu bır yıldır bi sorun yok olmadı bakalim küçük enfeksiyon ve TSH dediğim GB anlamadım hayrls Allah tan
Benimde aynı canım. Ama ilk çocuğuma da aşılama ile hamile kaldım kendi isteğimle aşılama oldum. Sebepsiz infertilite vardı.

X