Gebeliğe Hazırlık Adet gününde ovulasyon pozitif cıkar mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinterest35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
1.093
1.181
28
Arkadaslar konu actım yazan olmadı adetliyken ovulasyon testinin bu şekilde cıkması ne demek yumurtlama değil dedi bi kaç arkadaş ama internette bu cizgi yumurtlama vardır yazıyor adetim 7gğn gec geldi ve aşırı ağrılı yoğun kanama oldu kan pıhtılarıyla birlikte

Eklentiler

• 978CAE1B-9525-4B72-B002-6C580B4C2131.jpeg
    978CAE1B-9525-4B72-B002-6C580B4C2131.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 315
Canm merhaba öncelikle bunu normalde yapsan pozitif değil zaten yakın çünkü t silik biraz ve adetli iken lh hormonu zaten yükselir normal böyle çıkması yumurtlama yok yani adetin geciktiği icin böyle yoğun pihtili ola bilir her adet bir bitene benzemiyor bazen az bazen yoğun gele bilir regl döneminde yumurtlama olmaz adette yumurtlama gecikirse gecikir yani yumurtlama 2 hafta öncesi bu ay takip yaptın mi

Canm merhaba öncelikle bunu normalde yapsan pozitif değil zaten yakın çünkü t silik biraz ve adetli iken lh hormonu zaten yükselir normal böyle çıkması yumurtlama yok yani adetin geciktiği icin böyle yoğun pihtili ola bilir her adet bir bitene benzemiyor bazen az bazen yoğun gele bilir regl döneminde yumurtlama olmaz adette yumurtlama gecikirse gecikir yani yumurtlama 2 hafta öncesi bu ay takip yaptın mi
Bu testi yeni aldım bugun geldi . Yani adetliyken normal diyorsunuz bu şekilde cıkması peki ne zaman yapmaya başlamalıyım hastalık biter bitmez mi . Bu ay kendi hesaplamalarıma göre İlişkiye girdik

Bu testi yeni aldım bugun geldi . Yani adetliyken normal diyorsunuz bu şekilde cıkması peki ne zaman yapmaya başlamalıyım hastalık biter bitmez mi . Bu ay kendi hesaplamalarıma göre İlişkiye girdik
Yumurtlama ne zaman olur onu bilemeyiz o yüzden regl biter bitmez başla bazılarında erken ola biliyor bazıları adete yakın o yüzden her gün aynı saatler de yap canm

Bu testi yeni aldım bugun geldi . Yani adetliyken normal diyorsunuz bu şekilde cıkması peki ne zaman yapmaya başlamalıyım hastalık biter bitmez mi . Bu ay kendi hesaplamalarıma göre y
Yumurtlama ne zaman olur onu bilemeyiz o yüzden regl biter bitmez başla bazılarında erken ola biliyor bazıları adete yakın o yüzden her gün aynı saatler de yap canm
tamam canım sağolasın

Lh surekli oldugu icin zaten hep o 2 cizgi olacak. Suan ovulasyon da gostermiyo. Yinede adet bitiminde hemen basla cunku Ben adetin son gunu hamile kaldim. Yani sende mutlaka adetin son gununu degerlendir derm Belki sende hemen adet sonrasi yumurtluyosundurr. Bi de Ben bu testleri kullandim ama hep cok koyu cikyodu bi ayda 4 5 defa mesela. lh hormonum yuksekti belkide lh olctugu icin yaniltabilyo

X