Kızlar merhaba birşey soracağım adetim 8 temmuzda olmam gerekiyordu ama adetimden 1 hafta önce çok kasıklarım ağırdı test yaptım negatif çıktı bugün adetimin 3.günü hala adet olmadım sadece kahverengi akıntı oluyor sebebi nedir her an adet olacak mışım gibi hissediyorum 3 gündür ama yok olmuyorum
İkinizde test yapınAynı sorun bende de var 8 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama cuma günü pembemsi lekenmem oldu bidaha gelmedi sonrasında regl olmam gün olmadım fakat regl ağrılarım var sökülemiyor muyum yoksa bebek mi var bilemiyorum
Hanımlarrrr test yapsanıza
Yani daha 2 gün gecikmiş erken baktığında. Umarım yerleşme kanamasıdırHayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum
Ben test yaptım adetten önce negatif tiYani daha 2 gün gecikmiş erken baktığında. Umarım yerleşme kanamasıdıreğer sabredebiliyosan bir 4-5 gün daha bekle, baktın hala yok o zaman yap testi
Canım çünkü varsa bile henüz erken teste yansımaz diye düşünüyorum seninle aynı durumdayım 4-5 gun daha bekle test içinBen test yaptım adetten önce negatif ti
Öyle olmasını umut ediyorum çünkü regl dışında kanamam hiç olmamıstı ilk defa böyle bişy yaşadımYani daha 2 gün gecikmiş erken baktığında. Umarım yerleşme kanamasıdıreğer sabredebiliyosan bir 4-5 gün daha bekle, baktın hala yok o zaman yap testi
Regl ağrım olduğu için cesaret edemiyorum her an regl olacak gibiyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumKızlar test yapardım sizin yerinizde olsam bu kadar bekleyemezdim. Yerleşme kanamasına benziyor anlattığınız.
Bana da adet zamanı ilk önce kahverengi lekelenme olur ya o gibi geldi devamı kırmızılar gibiKızlar test yapardım sizin yerinizde olsam bu kadar bekleyemezdim. Yerleşme kanamasına benziyor anlattığınız.
Hamile misinBana da adet zamanı ilk önce kahverengi lekelenme olur ya o gibi geldi devamı kırmızılar gibi
Hayır dediğim gibiymiş adetHamile misin
Benimde şuan hafif adet kanamam oldu maalesefHayır dediğim gibiymiş adet
Evet bahsettiğin şey öyle gibiydi zaten inşallah bir sonraki aya olur öyle düşün iyi düşünBenimde şuan hafif adet kanamam oldu maalesef