• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gününde hafif leke yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi serdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim sonuç negatif umutlar başka bahara kaldı

canım benim evde yapılan testlere çok fazla güvenme bencede belli bir değere ulaşmadan çıkmıyor. kahverengi lekenmeye gelince bazen o yerleşme lekesi olabiliyormuş ve diğer adet belirtilerin gebeliktede devam ediyormuş dilerim Rabbimden hamilesindir bildiklerimi paylaşmak istedim sevgiler

çok teşekkür ederim inşallah bakalım ne olucak hafta sonuna kadar allahım hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler verir inşallah:ecrin_bebek:
canım nolur sende üzülme yerimseniben herşeyin hayırlısı inşallah bidahaki sefere tutar seninde :Saruboceq:

serdicim hamilemisin aa çok sevindim gözün aydın darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah

aspirincim amin amin...... herşeyin hayırlısı ceylancım üzülme nolur biraz daha sabret mutlaka olacaktır. herşeyin başı moral biliyosunki stres olumsuz etkiliyor rahat ol... yumurtlama günlerini hesapla ve o günleri kaçırma... umarım isteyen herkez en kısa zamanda kavuşur meleklerine.....................

ayni sorun bendede var. hamile degilsem neden böyle oluyor????
4 ay önce dogum yaptim ve 40imiz cikti bir hafta sonra adet olmustum. ve o tarihten bu yana hep düzenliydi fakat bu ay 2 hafta erken kanama oldu ama bir damla ve simdi hic birsey gelmiyor??? nedeni ne olabilir???

merhaba

adet döngüm çok düzenlidir genelde 27 gün sürer, yılda 2 kez de 28-29 gün sürer.. eşimle 17 ya da 18. gün (adete 10 gün vardı) risksiz dönem diyerek korunmadık.. 28. gün bir damla kan gördüm peçetede aa dedim adet oluyorum, o gün çok üşüyordum akşam da ateşlenince arveles (ağrı kesici) içtim.. sonra kanamam bir daha olmadı. ben de ağrı kesici kanamayı kesmiştir diye düşündüm. (normalde azaltır ama kesmezdi) ama bugün döngünün 31. günü ve kanamam hala yok..idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı, ama emin de olamadım.. sizce hamilemiyim? ne meme ağrısı ne başka şikayetim var sadece hafif ateş ve ishal..

Back