• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günümde kanama oldu kesildi

nur gultekn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
21
7
1
26
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çocuk istiyoruz ve uğraşıyoruz bu ay adet günümde kanama oldu ama ağrım sancım yoktu sonra kesildi 2.gün olmadım sonra leke leke gelmeye başladı belli saatlerde belli günlerde kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama acaba hamilelik olabilir mi diye de düşünmeden yapamıyorum bu durumda olan var mıydı yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çocuk istiyoruz ve uğraşıyoruz bu ay adet günümde kanama oldu ama ağrım sancım yoktu sonra kesildi 2.gün olmadım sonra leke leke gelmeye başladı belli saatlerde belli günlerde kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama acaba hamilelik olabilir mi diye de düşünmeden yapamıyorum bu durumda olan var mıydı yardımcı olur musunuz
tabıkı olabılır . bence bı ıdrar testı yapsan artık varsa da cıkar.:))

Test yaptınız mı? Gebelik var mi b3nde ayni durumdayım adet zamani reglim daha baslamamiati iliskide kanama oldu regl başladı zannettim.baya geldi ama kesildi iki gündür yok.

Back