• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günüm gelince 5 gün lekeler geldi durdu test yapmıştım negatif

kadnce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
1
1
1
26
Adet günümde 5 gün leke ve kahverengi lekelenmeler oldu 7 .gün test yaptım anlamadım karışıktı daha sonra kan testi verdim 2.0 çıktı olumsuz dediler, ikinci erken testi denedim çıkmadı 12. Günüm hala adet olmadım ve karnım sırtım ağrıyor böyle olan varmı? Çok kafam karışık

Bu ay herkes öyle oldu sanırım benimde Ocak 20 adetim geldi ama ped dolmaz şekilde 21 akşamına kesildi. Sonra pembe ve kahverengi lekelenmem geldi iki gün sürdü azar şeklinde. Tekrar kan verin olmadı doktora danışırsınız

Adet günümde 5 gün leke ve kahverengi lekelenmeler oldu 7 .gün test yaptım anlamadım karışıktı daha sonra kan testi verdim 2.0 çıktı olumsuz dediler, ikinci erken testi denedim çıkmadı 12. Günüm hala adet olmadım ve karnım sırtım ağrıyor böyle olan varmı? Çok kafam karışık
Benmde böyle malesef regl günüm geçti 7 gün falan regl olmadm sadece kahverengi akıntım var test yaptm negatif doktor kist olduğunu söylemişti sanırım ondan

Back