Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde böyle malesef regl günüm geçti 7 gün falan regl olmadm sadece kahverengi akıntım var test yaptm negatif doktor kist olduğunu söylemişti sanırım ondanAdet günümde 5 gün leke ve kahverengi lekelenmeler oldu 7 .gün test yaptım anlamadım karışıktı daha sonra kan testi verdim 2.0 çıktı olumsuz dediler, ikinci erken testi denedim çıkmadı 12. Günüm hala adet olmadım ve karnım sırtım ağrıyor böyle olan varmı? Çok kafam karışık
Peki adet oldunuz muBu ay herkes öyle oldu sanırım benimde Ocak 20 adetim geldi ama ped dolmaz şekilde 21 akşamına kesildi. Sonra pembe ve kahverengi lekelenmem geldi iki gün sürdü azar şeklinde. Tekrar kan verin olmadı doktora danışırsınız
Hayırlısı olsun bende kan verdim bugün sonuçları bekliyorum yarın kontrolüm varBenmde böyle malesef regl günüm geçti 7 gün falan regl olmadm sadece kahverengi akıntım var test yaptm negatif doktor kist olduğunu söylemişti sanırım ondan
Yani adet mi bilmiyorum 1 gün boyunca geldi bı ped oldu ondan sonra kesildi. 2 gün de lekelenmem geldi serçe parmak ucu kadar hep. Adetime 17 gün kaldı kan vermekten sıkıldım her ay:) adetim gecikirse vericem kanı.Peki adet oldunuz mu
Haklısınız daha erken Bende bugün kan verdim beta hcg 2.0 çıktı negatif muhtemelen adetim düzensizleşti 14 gün gecikti bu yüzden hem kan verdim hem test yaptım çıkmadı hayırlısı olsunYani adet mi bilmiyorum 1 gün boyunca geldi bı ped oldu ondan sonra kesildi. 2 gün de lekelenmem geldi serçe parmak ucu kadar hep. Adetime 17 gün kaldı kan vermekten sıkıldım her ay:) adetim gecikirse vericem kanı.
Bugün kan verdim negatif çıktı 14 . Günüm hala adet olmadımBu ay herkes öyle oldu sanırım benimde Ocak 20 adetim geldi ama ped dolmaz şekilde 21 akşamına kesildi. Sonra pembe ve kahverengi lekelenmem geldi iki gün sürdü azar şeklinde. Tekrar kan verin olmadı doktora danışırsınız
Benim gecikti 14 gün kanda çıkmadı yarın ultrason kontrolüm var ozaman netleşir herşey inşallahBenmde böyle malesef regl günüm geçti 7 gün falan regl olmadm sadece kahverengi akıntım var test yaptm negatif doktor kist olduğunu söylemişti sanırım ondan
Mevsimsel de olabilir kzum streste etkiliyor bazen. Ama o kadar gecikmeye olsa çıkardı. Bekle belki geç döllenme olmuşturBugün kan verdim negatif çıktı 14 . Günüm hala adet olmadım
Evet stres var hayırlısı olsun ya kafam çok dolu bu yüzden . Teşekkür ederim yorumunuz içinMevsimsel de olabilir kzum streste etkiliyor bazen. Ama o kadar gecikmeye olsa çıkardı. Bekle belki geç döllenme olmuştur
Günlerce kahverengi akıntı geldi 6-7 gün gecikti soğan kürü içtim Ertesi sabah Regl oldum sanırım kistten dolayı gecikme oldu soğan kürü iyi geldiğini biliyordum denedim hemen Regl oldumMevsimsel de olabilir kzum streste etkiliyor bazen. Ama o kadar gecikmeye olsa çıkardı. Bekle belki geç döllenme olmuştur
Günlerce kahverengi akıntı geldi 6-7 gün gecikti soğan kürü içtim Ertesi sabah Regl oldum sanırım kistten dolayı gecikme oldu soğan kürü iyi geldiğini biliyordum denedim hemen Regl oldum
Adet oldunuzmu , ben hala olmadımYani adet mi bilmiyorum 1 gün boyunca geldi bı ped oldu ondan sonra kesildi. 2 gün de lekelenmem geldi serçe parmak ucu kadar hep. Adetime 17 gün kaldı kan vermekten sıkıldım her ay:) adetim gecikirse vericem kanı.
Bu arada pcosum , kistlerim geçen ay temizlenmiştiKızlar benim de 6ncı günüm başında 2 gün pembe leke ve çamurumsu geldi sonra hep çok açık pembe biter diye beklerken bir anda vajinam kasıldı lavaboya gittim ki kıpkırmızı taze kan ve çok yoğun korktum sizce normal mi adet mi bu ne anlamadım
3 gün kaldı benim deAdet oldunuzmu , ben hala olmadım![]()
Tekrar kan testi tekrarla kuzum hiç üzülme hayırlı zamanda gelsin bebislerimiz. Üstünden epey zaman geçmiş kan vereli. Geç döllenme olabilir insallahBenim adetim 21 ocaktaydı olmadım iki test ikide kan verdim geciğktiği haftada negatifti , doktor kis ilacı verdi 1 hafta kullandım bişey yok halane olduğunu anlamıyorum
Gebeyim sanırımAdet oldunuzmu , ben hala olmadım![]()
Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız inşallah . Bende bugün test yaptım awox markası net çıktı baya ama çok az prmbe bir sıvı geldiGebeyim sanırım![]()