• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günüm geldi fakat olmadım

Seda Halil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
29
8
6
Arkadaşlar merhaba ben geçen ay adet olamıyorum diye adet söktürücü tarlusal kullandım ve 2 gün sonra olmuştum şimdi bu ayda günüm geldi fakat olmadım ağrı da yok. Tarlusal düzensizlik yapıyor mu bir bilginiz var mı acaba onu kullandığım için mi bu ayda böyle oldu normalde düzensiz değil 1 tek geçen ay kullandım o ilacı.

Gebelik testi yaptınız mı ? Benim tecrübem yok tarusal ile alakalı ancak yapabilir de sonuçta hormon hapları.. belki gebelik vardır çocuk istiyor muydunuz?

Hayır gebelik düşünmüyorum ilişkide de koruduk aslında boşalma olmadı

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay adet olamıyorum diye adet söktürücü tarlusal kullandım ve 2 gün sonra olmuştum şimdi bu ayda günüm geldi fakat olmadım ağrı da yok. Tarlusal düzensizlik yapıyor mu bir bilginiz var mı acaba onu kullandığım için mi bu ayda böyle oldu normalde düzensiz değil 1 tek geçen ay kullandım o ilacı.
Suan bende aynı durumdayım tarlusal sonrası bu ay gecıkme yaşıyorum sızın durum ne oldu acaba

Back