• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günüm geçti ancak idrarda negatif çıktı:S umutlanmalı mıyım ?

elifcamli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
67
1
86
Muğla
bilmiyorumkismile 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık ancak hamile kalamıyorum. doktorum çikolata kisti olduğunu söylemişti ve 27 martta laparoskopi oldum. ayrıca eşimin de sağ yumurtalığı seminom teşhisi sonrası alındı ve sol tarafında da varikosel olduğu söylendi ancak henüz varikosel ameliyatı olmadı. sperm sayımı yapıldı ve sonuç 4 milyon çıktı, canlılık oranı ise %80. eşim seminom ameliyatı öncesi sperm bankasına sperm bırakmıştı ve bunlarla tüp bebek denemesi yaptık, 9 haziran da tek yumurta transferi yapıldı fakat tutmadı.düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum ancak bu ay 3 gün önce adet olmam gerekiyordu gecikti, çok sevinmiştim fakat dün idrar testi yaptım ve sonuç negatifti.fakat hala adet olmadım biraz biraz kasık ağrılarım var. bu kadar olumsuzluğa rağmen hamile olma şansım var mı sizce? çok umutsuz ve mutsuzum lütfen yardım edin. nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam lazım neye inanmam lazım inanın bilemiyorum çok üzülüyorum.çok teşekkür ederim.

İdrar testi için henüz erken cnm.Adet tarihinden 8-10 gün sonra net olarak sonuç veriyor.Ama kan testi yaptırırsan kesin öğrenirsin.

teşekkürler arkadaşlar..az önce gittim kan testi için kan verdim bekliyorum 2 saat sonra alcam sonucu inş. pozitiftir...

benımde tam bugun gecelı 5. gunumdu cok heyecanlandım
kan testı ıcın ustumu gıyındımkı
adet oldum :((((

çok teşekkürler... hala adet olmadım ve bu durum çok sıkıyor beni madem hamilelik oluşmamış olsamda kurtulsam bari...

Back