- 25 Kasım 2024
- 36
- 8
- 24
- Konu Sahibi umudunukaybetme_
Adet günüm bu gün 1 hafta önce olacakmışım gibi aşırı karın ağrım vardı ve göğüslerim çok fazla belirginleşti ve çok acıyor 4 gün önce test yaptım negatifti bu gün yapsam çıkar mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olmadım ama negatif görmekten çok korkuyorumaaa asıl bugün yapmalısın. hala regl olmaıdysan yap
korksan da sonuç değişecek mi ? yarında olmadın diyelim. yine yapacaksın testi. yap benceEvet olmadım ama negatif görmekten çok korkuyorum
Doğru söylüyorsun hangi testi almalıyım sencekorksan da sonuç değişecek mi ? yarında olmadın diyelim. yine yapacaksın testi. yap bence
ben hep laboquick alıyorum.Doğru söylüyorsun hangi testi almalıyım sence
ben hep laboquick alıyorum.
Yapıp dönüş yapacağım inşallah çıkar
İlk idrarla mı yaptınMaalesef
Hayırİlk idrarla mı yaptın
Hala bakıyorum acaba çıkar mı diyeİlk idrarla mı yaptın
En az 4 saatlik idrar olmalı ve 2 saat sıvı almamak lazım doğru sonuç içinHala bakıyorum acaba çıkar mı diye
Bilmiyordum kiEn az 4 saatlik idrar olmalı ve 2 saat sıvı almamak lazım doğru sonuç için
Birinin testi açtığını gördüm bende açtım böyle çıktıEn az 4 saatlik idrar olmalı ve 2 saat sıvı almamak lazım doğru sonuç için
Bu negatif ama den yarın ilk idrsrla yapBirinin testi açtığını gördüm bende açtım böyle çıktı
Tamamdır teşekkür ediyorumBu negatif ama den yarın ilk idrsrla yap
yaptın mı kızzz :)Tamamdır teşekkür ediyorum
Yok yapmadım birkaç gün daha beklemek istiyorumyaptın mı kızzz :)
valla benimde öyle. sabahtan beri bir ağrı. göğüslerimde sızlıyor gibi acıyor. ben elenicem ya, zaten bu ay çok ümitli değildim. düşükten sonra yumurtlamayı tutturamadık galibaYok yapmadım birkaç gün daha beklemek istiyorum
Şimdi de kasık ağrım var baya umarım regl olmam