- 26 Haziran 2022
- 708
- 1.005
- 31
Merhaba kızlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Bir buçuk senedir evliyim. Neredeyse 7 aydır bebek istiyoruz. Bu ay Doktora gittim herseyimin normal olduğunu söyledive sadece vajinamin uç kısmında enfeksiyon olduğunu söyledi fitil ve folik asit verdi . Bu arada aylardir adet sancım arttı adet düzensizliğim başladı. Adet günümün başlangıcı ile diğer adetimin baslangici genelde 29 /30/31 gün arası değişiyor. Dün 31. Gündü ve adet olmadim inceden inceden bir ağrım oldu ama kasıklarıma biri iğne batirir gibi. Bugünde okadar şiddetli ağrıdı ki kasiklarim yataktan kalkamadim.bu ay aşırı derecede midem bulandi kasık ağrıları cektim göğsüm adet zamanı gibi çok ağrılı değildi de hassasiyeti vardi birde kirpiklerim uzadı ve karışık gibiydi. Bu ay iki kere sarma yemeği yaptım kokudan bir tane ağzıma alamadim. Bugün adetim 2 gün gecikti bugün ise kasıklarım çok ağrı ve dedim ki kesin adet oluyorum ama bı baktım kahverengi gibi açık renk pembe gibi akıntı geldi şimdi ne gelen var ne giden agrimda kesildi. Mide bulantım da azaldı. Yani ne oldu anlayamadım . Çok ağladım adet oluyorum diye acaba stresten mi kesildi yoksa yerleşme kanamasi mi yine umutlanmak da istemiyorum ama kafamdaki soruları alamıyorum bugün sabah uyandigimda bebek sesi ile uyandim. Ne yapmalıyım kızlar . Bana bı akıl verin idrar testi yapmak istemiyorum çünkü aylardır tek çizgi görmekten harap bir haldeyim.