- 13 Mart 2019
- 67
- 19
- 88
- Konu Sahibi Melankolikasva
-
guldumKizlar adet olacagina yakin beta hcg yukselirmi onunla bi alakasi yok degil mi sadece bebek var ise beta yukselir demi
Bi hemsire abla oyle demisti kafama takildi birde buraya sorayim dedim tabikide bebk varsa yukselir bende onu biliyorum da baska yukselmez demi yaguldumbir dusun niye yukselir diye
senin yukdelnisse hamilesin:)Bi hemsire abla oyle demisti kafama takildi birde buraya sorayim dedim tabikide bebk varsa yukselir bende onu biliyorum da baska yukselmez demi ya
kac cikti. peki betahgcHaddii inslllaaahhh
Bugn yaptrmadim dun ki 4.1 di iste biraz gecsn de adrt gunumde gelsin bakalim ama inslahh yuselmsdirkac cikti. peki betahgc
ba insallah katlanir bana bildir merak edrimBugn yaptrmadim dun ki 4.1 di iste biraz gecsn de adrt gunumde gelsin bakalim ama inslahh yuselmsdir
Tabikide bildiriim yaa bi hamile kalayimba insallah katlanir bana bildir merak edrim
Kiz yaptiim ama cikmadi erken mi ki daha idrr daNaptın kız yaptın mı test
Yok bugn son gun yarin regl günüm bakalm gelmesse 2 güne saglikocagina gdecegimKan testi yap geçti değil mi günün
Aminn insllah caniim bu ay bi ayriydi ya eger yoksa cok da umutlanmam bundan sonra sanirimHmm hayırlısı kuzum hakkında inşallah bebiş vardır hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
Ay testde oyle oldum yaa keske yapmasaydim dedim ama merak isteBence de çok dinleme kendini cidden negatifi görünce insanın başına yıkılıyor dünyası
Ya orasi oyle de ne kadar da uzulmedim desem yalan soylemis oluyorum kendimeAynen inşallah pozitiftir ama negatif olursa sakınn üzme kendini daha 7 aylık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?