5-6 gun gecsin ozaman test yapin ben cok yaptimArkadaşlar merhaba ben adetimden 1 gün önce yani dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün adet günümdü adet olmadım ama adet ağrısı gibi ağrılarım kasıklarımda batmalarım vardı midem de bulanıyor bilki psikolojiktir bilmiyorum ama böyle bişiy yaşayan var mı test yapmalı mıyım yardım edecek birisi var mı acaba ?
Bende aynı durumdayım bat 30 temmuzdu bugün test yaptım negatif ama ağrılarım var özellikle 1 haftadır bel kasık ağrısı koku hassasiyeti vs her belirtisi taşıyorumArkadaşlar merhaba ben adetimden 1 gün önce yani dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün adet günümdü adet olmadım ama adet ağrısı gibi ağrılarım kasıklarımda batmalarım vardı midem de bulanıyor bilki psikolojiktir bilmiyorum ama böyle bişiy yaşayan var mı test yapmalı mıyım yardım edecek birisi var mı acaba ?
Adet öncesi semptomlarla gebelik semptomları aynı olduğu için testsiz bişey söylemek imkansız adet öncesi benimde midem bulanır korunmuş olsam da o ay misal. Kan testi verebilirsiniz haftasında kadar gayet de net bi sonuç alırsınız. Dilediğiniz gerçek olsun inşallahArkadaşlar merhaba ben adetimden 1 gün önce yani dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün adet günümdü adet olmadım ama adet ağrısı gibi ağrılarım kasıklarımda batmalarım vardı midem de bulanıyor bilki psikolojiktir bilmiyorum ama böyle bişiy yaşayan var mı test yapmalı mıyım yardım edecek birisi var mı acaba ?
Beklemeyi düşünüyorum pazartesi günü test yapıcam dayanabilirsem ama içim içimi yiyiyor5-6 gun gecsin ozaman test yapin ben cok yaptim
Boyle hata birkeresinde 5 gun sonra regl
Oldum
Sizin belirtileriniz var mı ?Bende aynı durumdayım bat 30 temmuzdu bugün test yaptım negatif ama ağrılarım var özellikle 1 haftadır bel kasık ağrısı koku hassasiyeti vs her belirtisi taşıyorum
Evet haklısınız benim de normalde adet dönemlerimde midem bulanır bu sefer yaşadıklarım biraz tuhaf geldi bana dediğim gibi belki psikolojiktir. Hiç adetim şaşmazdı her zaman gününde ve saatinde gelirdi dayanabilirsem bekleyeceğim 1 haftaAdet öncesi semptomlarla gebelik semptomları aynı olduğu için testsiz bişey söylemek imkansız adet öncesi benimde midem bulanır korunmuş olsam da o ay misal. Kan testi verebilirsiniz haftasında kadar gayet de net bi sonuç alırsınız. Dilediğiniz gerçek olsun inşallah
yoksa bosa testlere para verirsiniz ... ben beklemiştim 12 gün test yaptirdimda 118 cikmisdi ...icim rahat gecen sene de bekledim 46 cikmisdi sonra 71 sonra durdu kimyasal olduBeklemeyi düşünüyorum pazartesi günü test yapıcam dayanabilirsem ama içim içimi yiyiyor
Ayy inşallah gebelikten dolayı adetiniz gelmezEvet haklısınız benim de normalde adet dönemlerimde midem bulanır bu sefer yaşadıklarım biraz tuhaf geldi bana dediğim gibi belki psikolojiktir. Hiç adetim şaşmazdı her zaman gününde ve saatinde gelirdi dayanabilirsem bekleyeceğim 1 hafta
Hayırlı olsun o zaman size darısı bizim başımıza 1 hafta bekleyeceğimyoksa bosa testlere para verirsiniz ... ben beklemiştim 12 gün test yaptirdimda 118 cikmisdi ...icim rahat gecen sene de bekledim 46 cikmisdi sonra 71 sonra durdu kimyasal oldu
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAyy inşallah gebelikten dolayı adetiniz gelmez❤ dileyen isteyen herkese nasip olsun
Şüpheniz varsa kan testi yapın bence benim içimde bi his var hislerim kuvvetlidir hamile olduğumu hissediyorum bekleyeceğim hayırlısıMerhaba canım bende aynı durumdayım gecikmenin 6. Günü dün testim negatif çıktı kasık batması falan bendede var birkaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Umarım güzel haberler alırız ikimizdeŞüpheniz varsa kan testi yapın bence benim içimde bi his var hislerim kuvvetlidir hamile olduğumu hissediyorum bekleyeceğim hayırlısı
Evet bugün de kasık ağrısı bel ağrısı bide kasık ve sağ bacak boyunca ağrım var hala regl olamadim mide bulantısı da yaşıyorumSizin belirtileriniz var mı ?
Kaşık batması tam olarak nasıl oluyor ya rahmin olduğu yerde mi yoksa yumurtalıkta mıMerhaba canım bende aynı durumdayım gecikmenin 6. Günü dün testim negatif çıktı kasık batması falan bendede var birkaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Hemde bayaa bayaa erken davranmışsınızMerhaba. Yumurtlama dönemini takip ederek birliktelik yaşadım. 3 aydır deniyoruz. Bu ay bazı farklılıklar hissettim. Regl günüme 12 gün var kan tahlili verdim ama negatif çıktı. Erken mi davrandım acaba?
Ay beklemesi de çok heyecanlı benim de kasıklarım ve belim özellikle de belim çok ağrıyorEvet bugün de kasık ağrısı bel ağrısı bide kasık ve sağ bacak boyunca ağrım var hala regl olamadim mide bulantısı da yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?