• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Günü testi negatif olup, hamile olan var mı?

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
113
Merhaba Arkadaşlar, 9 yaşında ve 20 aylık iki oğlum var ve geri çekilme yöntemi ile koruduk hep.

Bu ay ilk kez adetim 2 gün geçti. Daha önce düzenliydi.
Adet günümde akşam üstü test yaptım ama net bir şekilde negatifti sonuç. Açıkçası ihtimal vermek istemiyorum ama bugün 3.gün belirti olsa da gelen giden yok. Korkuyorum sanki...

Adet günü testi negatif çıkıp sonraki günlerde hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı?

Çok yakın arkadaşım 15 gün önce öyle oldu canım.. aynen dediğin gibi adet günü test yaptı negatifti. Üç gün geçti çok çok silik ikinci çizgi çıktı meğersem geç döllenmeymiş.. tabi o isteyerek gebe kaldı.. madem kesin bişekilde istemiyorsun o halde neden geri çekilmeyle korunmaya çalışıyorsunki.. geri çekilme bir korunma yöntemi değil.

Çok yakın arkadaşım 15 gün önce öyle oldu canım.. aynen dediğin gibi adet günü test yaptı negatifti. Üç gün geçti çok çok silik ikinci çizgi çıktı meğersem geç döllenmeymiş.. tabi o isteyerek gebe kaldı.. madem kesin bişekilde istemiyorsun o halde neden geri çekilmeyle korunmaya çalışıyorsunki.. geri çekilme bir korunma yöntemi değil.

Haklısın, ama ilk oğlumdan sonra 8 yıl bu şekilde sorunsuz korununca devam ettik bizde... Umarım sadece normal bir gecikmedir. Ama olur da hamile kaldıysam tabiki o cana koyacak değilim. Sadece bu belirsizlik çok yıpratıyor insanı...

Haklısın, ama ilk oğlumdan sonra 8 yıl bu şekilde sorunsuz korununca devam ettik bizde... Umarım sadece normal bir gecikmedir. Ama olur da hamile kaldıysam tabiki o cana koyacak değilim. Sadece bu belirsizlik çok yıpratıyor insanı...
Bence yüzde yüz stresten gecikmiştir.. bikaç güne adet olursun.

İyi bari rahatlamışsındır.. adet olursun sabaha yada birkaç güne.. birdahakine daha temkinli korun ayrıca :KK66:

Akşam yaptığım test negatifti ama sabah tekrar baktığımda ikinci çizgi belirtmişti. Ayrıca sabah adet oldum ama çok ağrım var... Acaba bir gecelik vardı da düşük mü yapıyorum...

Akşam yaptığım test negatifti ama sabah tekrar baktığımda ikinci çizgi belirtmişti. Ayrıca sabah adet oldum ama çok ağrım var... Acaba bir gecelik vardı da düşük mü yapıyorum...
Ay yok saçma olur o dediğin.. ayrıca testin üzerinden bikaç saat geçtikten sonra ikinci çizgi belirebiliyor.. ilk 10 dakika önemli..

Back