- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Yok doktorum illa 3. günü gel dedi şimdi soramıyorum da2. Veya 3. Günü fark etmez aslında. Ertesi gün bir sayılır
Oldugun gunu say canim. Hormon tahlilleri 2.-3. Gun verilebiliyorArkadaşlar akşam saat 11 gibi adet olduğunuz zaman o gün 1. gün mü sayılır yoksa bir sonraki gün mü 1. Gün sayılır. Yani bu gece 11 de adet olmuş olsam ilk günüm çarşamba mı olur perşembe mi? Adetin 3. Günü tahlile gideceğim de yanlışlık olsun istemiyorum.
Aynen böyle sordunuz dimi gece 11Merhaba gece 11'de de olsanız o gün olmuş olursunuz. Ben de hormon tahlili verecekken doktoruma sormuştum öyle demişti
Teşekkür ederim canımOldugun gunu say canim. Hormon tahlilleri 2.-3. Gun verilebiliyor
Hmmprof ibrahim saraçoğlunun bir açıklamasına denk gelmiştim
aksam güneş batımından sonra olunan adetler ertesi gün sayılmalıymış ,
Bende tup bebek surecinde doktoruma sormustum aksamdan sadece hafif leke geliyor kanama ertesi gun basliyor hangisi 1.gun diye lekelenme basladigi an adet kabul ediliyomusprof ibrahim saraçoğlunun bir açıklamasına denk gelmiştim
aksam güneş batımından sonra olunan adetler ertesi gün sayılmalıymış ,
Evet aynen böyle sordum benim de leke şeklinde gelmişti. Ne zaman geleyim diye aradım hangi gün içinde olduysan o günü ilk gün say damla şeklinde gelmiş olsa bile o gün adet olmuş demeksindir dedi. Saatin kaç olduğu farketmez. Gece 12 den önce olmuşsun sonuçtaAynen böyle sordunuz dimi gece 11
Tamam canım çok sağolEvet aynen böyle sordum benim de leke şeklinde gelmişti. Ne zaman geleyim diye aradım hangi gün içinde olduysan o günü ilk gün say damla şeklinde gelmiş olsa bile o gün adet olmuş demeksindir dedi. Saatin kaç olduğu farketmez. Gece 12 den önce olmuşsun sonuçta
Sağol canımBende tup bebek surecinde doktoruma sormustum aksamdan sadece hafif leke geliyor kanama ertesi gun basliyor hangisi 1.gun diye lekelenme basladigi an adet kabul ediliyomus
Aaa çok iyi sağol canısıKUZUM AYNISI BENDE DE OLDU DÜN GECE 11 DE ADET OLDUM VE 1. GÜNÜ KABUL EDİLİYOR 3. GÜNÜ İLAÇ ALMAYA BAŞLAYACAĞIM BENDE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?