• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü sayma.

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
Arkadaşlar akşam saat 11 gibi adet olduğunuz zaman o gün 1. gün mü sayılır yoksa bir sonraki gün mü 1. Gün sayılır. Yani bu gece 11 de adet olmuş olsam ilk günüm çarşamba mı olur perşembe mi? Adetin 3. Günü tahlile gideceğim de yanlışlık olsun istemiyorum.

2. Veya 3. Günü fark etmez aslında. Ertesi gün bir sayılır

Arkadaşlar akşam saat 11 gibi adet olduğunuz zaman o gün 1. gün mü sayılır yoksa bir sonraki gün mü 1. Gün sayılır. Yani bu gece 11 de adet olmuş olsam ilk günüm çarşamba mı olur perşembe mi? Adetin 3. Günü tahlile gideceğim de yanlışlık olsun istemiyorum.
Oldugun gunu say canim. Hormon tahlilleri 2.-3. Gun verilebiliyor

Merhaba gece 11'de de olsanız o gün olmuş olursunuz. Ben de hormon tahlili verecekken doktoruma sormuştum öyle demişti

prof ibrahim saraçoğlunun bir açıklamasına denk gelmiştim

aksam güneş batımından sonra olunan adetler ertesi gün sayılmalıymış ,

prof ibrahim saraçoğlunun bir açıklamasına denk gelmiştim

aksam güneş batımından sonra olunan adetler ertesi gün sayılmalıymış ,
Bende tup bebek surecinde doktoruma sormustum aksamdan sadece hafif leke geliyor kanama ertesi gun basliyor hangisi 1.gun diye lekelenme basladigi an adet kabul ediliyomus

Aynen böyle sordunuz dimi gece 11 😊🙈
Evet aynen böyle sordum benim de leke şeklinde gelmişti. Ne zaman geleyim diye aradım hangi gün içinde olduysan o günü ilk gün say damla şeklinde gelmiş olsa bile o gün adet olmuş demeksindir dedi. Saatin kaç olduğu farketmez. Gece 12 den önce olmuşsun sonuçta

Evet aynen böyle sordum benim de leke şeklinde gelmişti. Ne zaman geleyim diye aradım hangi gün içinde olduysan o günü ilk gün say damla şeklinde gelmiş olsa bile o gün adet olmuş demeksindir dedi. Saatin kaç olduğu farketmez. Gece 12 den önce olmuşsun sonuçta
Tamam canım çok sağol

KUZUM AYNISI BENDE DE OLDU DÜN GECE 11 DE ADET OLDUM VE 1. GÜNÜ KABUL EDİLİYOR 3. GÜNÜ İLAÇ ALMAYA BAŞLAYACAĞIM BENDE....

Back
X