merhaba canim yumurtlama icin iki kopkoyu cizgi gereklirkadaşlar merhaba bu konuda bana da yardımcı olursanız sevinirim bugun adet günümdü hasta olmadım gün içinde hafif kramplar yaşadım ama gelen bişey yok az önce lh testini yaptım ve böyle çıktı elimde gebelik testi yok bu konudaki tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim sizce gebelik olabilir mi birde yumurtlama dönemim geçti yumurtlamaya dair de bir belirtim yok 7 yıldır çocuğumuz olmuyor lütfen yorumlayın
Merhaba benimde adete 3 gün var ovülaston t daha koyu ama gebelik testinde çıkmadıBak canım bende hamileliğimi lh testinden anladım adetime 3 gün vardı sanırım bu koyulukta çıkması lazım t çizgisi c den koyu olması lazım
Ayyyy bence hamilesin adet gününü bekle test yapmak içinMerhaba benimde adete 3 gün var ovülaston t daha koyu ama gebelik testinde çıkmadı
Bugün adet günüm çok fazla bel ağrım var sanki ağır biseyler kaldirmisim gibi regl mi olcam acabaAyyyy bence hamilesin adet gününü bekle test yapmak için
Canım adet günün ne zamanCanım benimde aynı durum şuan. Ama son iki gündür bu şekilde. Sürekli aynı sağlık ocağında kan veriyorum hep <0.2 çıkardı. Geçen verdim <0.6 çıktı. Beklemeye aldım kendimi.
Pazartesi ama ben kanı çok erken vermişim 8 gün kalaCanım adet günün ne zaman
Gebelik testi yaptın mı evde , evet baya erken yapmışsın inşallah gebesindir sende duanda bana da yer ver olur muuPazartesi ama ben kanı çok erken vermişim 8 gün kala
Henüz yapmadım canımGebelik testi yaptın mı evde , evet baya erken yapmışsın inşallah gebesindir sende duanda bana da yer ver olur muu
Haber verirsinHenüz yapmadım canım
Yaptım ama bomboş bir sayfaHaber verirsin
Umudunu kaybetme kırmızı kartı gorene kadar umut var , Ben bugün daha yapmadım regl günüm ve ağrım var sanırım olacağım.Yaptım ama bomboş bir sayfa
Bence olmıcaksın adetUmudunu kaybetme kırmızı kartı gorene kadar umut var , Ben bugün daha yapmadım regl günüm ve ağrım var sanırım olacağım.
Tesekkur ederim 2 gün geciktim ama testler negatifBence olmıcaksın adetyine de hayırlısı neyse o olsun
Bende ilk öğrendiğimde belim felaket tutulmuştu aynı adet olacakmışım gibi ama olmadım testim pozitif çıktı hatta adet den 2 gün önce yapmıştımTesekkur ederim 2 gün geciktim ama testler negatif
Evet canm adet oldum zaten bu ay da tedavi gördüm inşallah olur yamerhaba canim yumurtlama icin iki kopkoyu cizgi gerekli
kuzum son durum ne ayyy hamile misinBugün adet günüm çok fazla bel ağrım var sanki ağır biseyler kaldirmisim gibi regl mi olcam acaba
Adet oldum ben geçen ay bu ay da femara+ovitrelle iğnesine başladm ve beklemedeyim adetime 8 gün var bakalım inşallah vardırİpekcim merhaba ne yaptın acaba merak ettim son durum nedir herşey gönlünce olmuştur umarım
İnşallah canım sen kalbini ferah tutAdet oldum ben geçen ay bu ay da femara+ovitrelle iğnesine başladm ve beklemedeyim adetime 8 gün var bakalım inşallah vardır