Adet günü Kahverengi akıntı

Sillage92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
25
3
31
Merhabalar bugün regl günüm. Dongum 27gun.her ay düzenli adet olurum. Bugün inanılmaz kasik ağrım vardı aynı regl ağrısı bu Kesin Olucam bugün dedim. Ama sabahtan beri olmadım. Fakat tuvalete gidince idararimda değil de peçeteye gelen çamur gbi kahverengi akıntı var. Ama asla iç çamaşırıma geçmiyor. Tuvalet kağıdına geliyor sadece. Yerleşme kanaması olabilir mi? Hiç Bi zaman regl öncesi kahverengi akıntım olmadı ama regl bitiminde hep olur. Son gün kahverengi gelir hep. Ama bugün hiç kan gelmedi sadece peçeteye gelen kahverengi akıntı var. İnşallah gebeyimdir. Yarın da regl olmazsan test yapıcam

Son düzenleme:
İnşallah hamilesindir canım ya. Benimde iki gündür regl ağrım var. Adetim tahmini salı günü belki bı ihtimalle pazartesi de olabilir. Bu ağrıdan sonra pek umudum kalmadı açıkçası

İnşallah hamilesindir canım ya. Benimde iki gündür regl ağrım var. Adetim tahmini salı günü belki bı ihtimalle pazartesi de olabilir. Bu ağrıdan sonra pek umudum kalmadı açıkçası
Erken gebelik testi yaptınız mı, belki de hamilesinizdir. Umarım oylesinizdir

Benim bugün yine pedde hicbisey yok fakat peçeteye kırmızı ve kahverengi karışık akıntı geliyor. Dün sadece çamur gbi Bi renkti. Gecikmenin ikinci günü bugün. Çok az da ishal olmuşum. Ama galiba regl Olucam bugün biraz kırmızı çünkü. Ama hayatım boyunca hiç gecikmemisti. 3 aydır deniyoruz biz de bir türlü tutmadı. Bu ay da olmazsa ben kadın doğuma eşim de ürolojiye gidecek bakalım. Umarım isteyen herkes biranonce kucağına alır

Hamile kalmak istediğimizde vücut bizi şaşırtıyor. Kendimizi çok dinliyoruz çünkü. Ufak bı değişiklikte acaba mi diyoruz vs.

Regl olacaksınız 2 güne sökülür

Hamile kalmak istediğimizde vücut bizi şaşırtıyor. Kendimizi çok dinliyoruz çünkü. Ufak bı değişiklikte acaba mi diyoruz vs.

Regl olacaksınız 2 güne sökülür
Test yaptırdım ama beta 3 çıktı nedir sizce. Gecikmemin ikinci günü. Hamile sayılmaz 3 biliyorum ama neden 3 anlayamadım.yukselme ihtimali var midir

Eklentiler

• 1000095475.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 13
Bence 2 gün sonra adet olmazsanız kan testinizi tekrarlayın.
Kaset test ya da erken gebelik testi vs yaptınız mı hiç?
Hayır erken gebelik testi ya da kaset test yapmadım. Fakat konunun başında yazdığım gibi normalde regl günüm dündü. Dünden beri lekelenme tarzı akıntı var. Kahverengiydi, bugün birazdaha kırmızılasti.belki de regl oluyorum bu şekilde. Anlayamadım bende. Regl kanaması mi yerleşme mi düşük falan mı acaba. Hiçbir fikrim yok. Üstelik saat başı idrara çıkıyorum. Ve kasık ağrım baya var. Büyük ihtimalle regl oluyorum ama işte beta 3 çıkınca da Bi düşündüm. Herhalde regliyken 3 çıkmaz diye düşünüyorum. Çünkü çok konu gördüm beta 0.10 0.70 hamile miyim gibisinden. Onlarla kıyaslayınca 3 yüksek geliyor. 2 gün sonra belki tekrar test yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…