aklımda kalmasın diyorsan pazartesi yaptır bi kan testi. eşin sanırım hayal kırıklığı yaşamanı istemiyor. bekleme düşüncesi bundan olmalı. hatta yarın sabah bi idrar testi daha yapabilirsin. varsa bişi eğer değişiklik olmuştur çünkü. silikte olsa belki görünür. zaten varsa gebelik şuan idrarının rengi olağandan çok çok koyu olur canım ordanda takip edebilirsin.
idrarımın rengi de koyu inanki hatta kokusu falan degişik gibi.ama nedense su testten sonra umudum kırıldı benim ya.okadar umudum varki cok silikte olsa ikinci çizgiyi görme adına.durup durup bakıyorum yok ama:çok üzgünüm:
neyse tatlım senide çok oyaladım sorunumla ama ben sık sık buralardayım sende buralarda olursa konuşuruz tabi istersen.yardımlarım ve manevi desteğin için cok teşekkürler.umarım hayırlı haberlerle geri dönerim dua et benim için olurmu?
benim senden umudum var canım ya idrarımda koyu diyosun. iyice şüphe ettim şimdi. sen iyisimi yarın sabah yap bi test daha. ama gece 12den sonra idrara çıkma birdaha bide öle dene bakalım ne olcak
inşallah hamilesinizdir kızlar..ben akışına bıraktım çünkü çok yıprandım her ay ümitlenip boşa çıkması gerçekten çok yıprattı beni ben de korunmadan akışına bırakma kararı aldım..umarım siz fazla beklemeden hamile kalırsınız..sevgilerr
Geç yumurtluyor olabilirsinMerhaba adetime 1 hafta var 3 ekim 5 ekim arasi olmam lazim 10 gundur inanilmaz kasik agrisi zaman zaman kramp gibi ve bel agrisi cekiyorum surekli uyumak istiyorum normalde yemezdim kendime dikkat ederim ama 15 gundur elimde degik gece gynduz canjm ne istese yiyirum simdi idrar testi yaptim sanirim erken oldugu icin cikmadi inanilmaz karnim sis suanda sag kasigim ozellikle agriyor hamile gibi karnim cok sis yorum yaoarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?