- Konu Sahibi firdevsim
slm kızlar.tebrik ederim rabbim kucsğına almayı nasip etsin maviruya bende 7 haftalık hamişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün test yaptım ve negatif çok canım sıkıldı mafoldumben
ama adette olmadım bilmiyorum kafam çok karışık :uhm:
Eşimde biraz bekle kan testi yaptırırız diyo :çok üzgünüm:
canım pazartesi tekrar yaptır benim adet tarihim 2gün geçmişti kanda baktırdım 2.14 çıkmıştı biliyorsun 5 altında çıkan deyerler negatif sayılıyor 2gün sonra adet olmadıgım için tekrar yaptırdım ozaman kan deyerim yani b hcg 80 çıkmıştı hemen ümitsizlige kapılma heşeyin hayırlısı
malesef bu sabah adet oldum:çok üzgünüm:
slm herkese bende hamile arkdaşlardan yardım istiyorum.belim çok ağrıyor birde kasıklarımda iğne batması gibi bi batma var.tahmini yumurtlamadan hemen sonrai gün hissetim acayip batıyordu akşama kadar hemde ama normalde öyle olmazdı.acaba bebk olmasını istediğim içinmi böyle oluyo yoksa gerçektende bebekmi var (ayyyyyyyyyyy inşallah bebek vardır).ayrıca bunu dayanamayıp eşimede söyledim eğer bu ayda foz çıkarsa o çok üzülücek.tabi bende üzülücem ama onun üzülmesi beni daha çok kahreder.o kadar dua ettimki rabbime inş. bebektir diye.ama ben kendimi her iki durumada hazırlamışım sadece tek düşüncem eşim.keşke ona söylemeseydim daha adetime ço vardı.buna benzer şeyler yaşayan hamişler varsa yazsın lütfen acil.a bu arada adetime 10 gün var.ayy .çıldırıcam ne zor bi duygu yaa Rabbim kimseye yaşatmasın.bu hasretlik bitiridi bizimafoldumben
kızlar ben dayanamayıp kan testi yaptırdım negatif çıktı.çok erken yaptırdım galiba.şimdi kara kara düşünmeye devam ediyorum