benımde 1 hafta gectı test yaptım hafıf sılık çızgı gördum fakat buhafta yıne yenılıcem bendekı tek belırtı mutfagha gıremıyorum kokuyor hep dışardan sadece kumpır ve çıg köfte yıyorum esım yaparsa ayrıce çok kılo verdım belkı sıkolojıktır dıyorum
merhaba kızlar;
ben aranıza daha bugün katıldım.daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım.
sitede acayip bi dayanışma ve birlik var.
bende 3 aydır korunmuyorum. ve bu ay ilk kez adetim 5 gün gecikti.
kasıklarımda ağrı var ve gögüs uclarımda dokununca acıyor.
bazende mide bulantısı oluyor.sigara içiyordum artık içemiyorum.
bunlar bende hiç olmazdı ama bu belirtilere dayanarak kendimide boşa umutlandırmak istemiyorum.
eğer adetim gelmezse (ki inşallah gelmez) test yapmak için pazartesiye kadar beklemeye kadar verdik.
benim ve benim durumumda olan herkes için lüften dua edin kızlar.
niye test yapmıyosun cnm
ben oldum kizlaarrrrrrrrÇok üzgünüm çoook
arkadaşlar merhaba,
4 gün yasmin almayıp ilişkiye girildiği takdirde hamile olma riski nedir? Ayrıca adete son 1 hafta kala yumurtlama durumu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.
Teşekkürler
merhaba kızlar;
ben aranıza daha bugün katıldım.daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım.
sitede acayip bi dayanışma ve birlik var.
bende 3 aydır korunmuyorum. ve bu ay ilk kez adetim 5 gün gecikti.
kasıklarımda ağrı var ve gögüs uclarımda dokununca acıyor.
bazende mide bulantısı oluyor.sigara içiyordum artık içemiyorum.
bunlar bende hiç olmazdı ama bu belirtilere dayanarak kendimide boşa umutlandırmak istemiyorum.
eğer adetim gelmezse (ki inşallah gelmez) test yapmak için pazartesiye kadar beklemeye kadar verdik.
benim ve benim durumumda olan herkes için lüften dua edin kızlar.
slm kızlar.en son 23 nisan da adet olmuştum. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. hala adet olmadım.21 nisanda test yaptım negatifti.doktor adetin 5 gün gecikirse gel dedi.
şimdi benim olası adet tarihim 21 mayıs mı 23 mayısmı?
4 mayıs ta çatlatma iğnesi oldum yani 12 gün sonra.
adetlerim düzensizdi son 4 aydır 2 ayda bir oluyorum.pco var.yalnız kistlerim geçen ay geçmişti.
aklım çok karıştı.