Adet günü geçip idrar testi negatif çıkan

pastadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.362
1.299
37
Arkadaşlar bu ay adetim 3 gün geçti, bi çok hamilelik belirtisini de yaşadım.bugün idrar testi yaptım negatif. Böyle bi durum yaşayan var mı. Bi de her an adet olacakmışım gibi bel ve karın ağrım var.

Arkadaşlar bu ay adetim 3 gün geçti, bi çok hamilelik belirtisini de yaşadım.bugün idrar testi yaptım negatif. Böyle bi durum yaşayan var mı. Bi de her an adet olacakmışım gibi bel ve karın ağrım var.
Bende en son 27 martta adet olmuştum hala olmadın.idrar testi negatif maalesef Hayırlısı bekliyorum.

Merhaba☺️ Ben de yeni üye oldum. 3 aydır evliyim. Hayızım 33 günde bir oluyor, 6 gün sürüyor ve 33 gün sonra hayız oluyorum. Ailemden ayrılmam üzüntüsüyle düğün gecem hayız oldum.. Bir hafta sonra olacaktı normalde. İyileştikten sonra hastalanmadım 40 günü geçmişti..Sonrasında hayız oldum. 8 gün sürdü, son iki günü leke olaraktı. Bundan 30 gün sonra hastalandım. Bu benim son hayız dönemimdi yeni çıktım.. Bi sonraki de 30 Aralık diye gösteriyor takvimde 34. gün olarak. Ben içinde bulunduğum durumdan ötürü hamile kalmak istiyorum..

Merhaba☺️ Ben de yeni üye oldum. 3 aydır evliyim. Hayızım 33 günde bir oluyor, 6 gün sürüyor ve 33 gün sonra hayız oluyorum. Ailemden ayrılmam üzüntüsüyle düğün gecem hayız oldum.. Bir hafta sonra olacaktı normalde. İyileştikten sonra hastalanmadım 40 günü geçmişti..Sonrasında hayız oldum. 8 gün sürdü, son iki günü leke olaraktı. Bundan 30 gün sonra hastalandım. Bu benim son hayız dönemimdi yeni çıktım.. Bi sonraki de 30 Aralık diye gösteriyor takvimde 34. gün olarak. Ben içinde bulunduğum durumdan ötürü hamile kalmak istiyorum..
Canım ovu testleriyle yumurtlama gününü yakalayabilirsin yada adet 10.günün de itibaren gün aşırı ilişkiye girersende gününü yakalarsan rabbim nasip etsin inşallah

28 günde bir hayız olanlar için yumurtlama günü 14. gün diyorlar.. Benim öyle değildir kuvvetle muhtemel. Küçükken çok ilaç kullandım belki zarar vermiştir diye ilk aydan sonra hayızlıyken doktora gittim gebe kalırsın hiçbir sıkıntı yok dedi. Elhamdulillah. Ve ben dediğim gibi durumumdan ötürü önce bi oğlum olsun istiyorum. Bilgiye sahipsinizdir; xx kız hücresi yavaş ama daha uzun yaşarmış.. xy olan erkekse daha hızlı ama kısa yaşarmış. Ben de yumurtlama zamanıma denk gelsin ve oğlum olsun istiyorum. Öncesinde yaparsam.. ve yumurtlama gününe denk gelirse kız için olan sperm daha uzun yaşayacağı için oluşur diye karmaşık duygular içersindeyim Şükrediyorum inşaÂllah çocuğum olur bi sıkıntım yok diye.. ama dediğim gibi durumumdan ötürü oğlan olsun istiyorum kız çocuklarına daha yakın olduğum halde

28 günde bir hayız olanlar için yumurtlama günü 14. gün diyorlar.. Benim öyle değildir kuvvetle muhtemel. Küçükken çok ilaç kullandım belki zarar vermiştir diye ilk aydan sonra hayızlıyken doktora gittim gebe kalırsın hiçbir sıkıntı yok dedi. Elhamdulillah. Ve ben dediğim gibi durumumdan ötürü önce bi oğlum olsun istiyorum. Bilgiye sahipsinizdir; xx kız hücresi yavaş ama daha uzun yaşarmış.. xy olan erkekse daha hızlı ama kısa yaşarmış. Ben de yumurtlama zamanıma denk gelsin ve oğlum olsun istiyorum. Öncesinde yaparsam.. ve yumurtlama gününe denk gelirse kız için olan sperm daha uzun yaşayacağı için oluşur diye karmaşık duygular içersindeyim ŞükrediyoruminşaÂllah çocuğum olur bi sıkıntım yok diye.. ama dediğim gibi durumumdan ötürü oğlan olsun istiyorum kız çocuklarına daha yakın olduğum halde

X