• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü gebelik testim

darks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
160
60
98
Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktı. İlk 10 dk silik çıktı sonra koyulaştı ilk 20 dk hafifte olsa belirginleşti ama varmı yok mu bilmedim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
image.jpeg

Benim de boyle cikmisti adete 3 gun varken.. hamileydim.. ancak benimki hic koyulasmadi ve kimyasal gebelik oldu.. koyulasmasina dikkat edin.. simdiden tebrik ederim :)

Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktı. İlk 10 dk silik çıktı sonra koyulaştı ilk 20 dk hafifte olsa belirginleşti ama varmı yok mu bilmedim hayal kırıklığına uğramak istemiyorumEki Görüntüle 1729053
kesin var birşeyler hemen kan tahlili yaptir :)

Arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum 2 3 aydır sat 28 kasım bgn adet olmam gerekiyormuş ama gebelik testi yaptım bu çıktı. İlk 10 dk silik çıktı sonra koyulaştı ilk 20 dk hafifte olsa belirginleşti ama varmı yok mu bilmedim hayal kırıklığına uğramak istemiyorumEki Görüntüle 1729053
Canim kesinlikle hamilesin gozun aydin. Gidip hemen kan testi yaptir 2 gun oncede daha silik sekilde ben ogrendim hcg degerim 10,69 cikti. Hayirli olsun :anneadayı::KK200:

Hayirli olsun dikkat edin kendinize Allah tamamina erdirsin tadini cikartin

Back