Adet gunu bi damla kahve rengi akinti 4 gunu ayni sekilde adetim 7 gunu 2 defa test yaptim negatif s

Canim gecen ay aynisi oldu bana. Ama benim kahverengi akinti 9 10 gun surdu. 8.gun kan testi yaptirmistim negatif. Pek umursamadim adet saydim bakalim bu ay nolucak

Ben aksam ustu agir kaldirdim karnima bi agri girdi ardindan kahveyle karisik kan geldi .az az geliyor adetmi oldum acaba anlayamadim.normalde benim gelince durmadan devam eder.bakalim nasil olucak

Ben aksam ustu agir kaldirdim karnima bi agri girdi ardindan kahveyle karisik kan geldi .az az geliyor adetmi oldum acaba anlayamadim.normalde benim gelince durmadan devam eder.bakalim nasil olucak
Biraz daha bekle istersen. 4 gun sonra tekrar olmam lazim hic kirmizi gormedim gecen ay. Yerlesme kanamasi diye sevinmistim ama negatif

2,5 gün sürdü ve bitti .sırt kasık ve karnıma igne gibi batmalar oluyor.ben bekarken evliyken hamileyken hiç sancı çekmeyen biriyim .şuan kötü agrılarım var devam ederse dr gidicem.adet olunca gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…