- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 103
- 37
- Konu Sahibi karanmasal
-
Amin teşekkür ederim ama korkuyorum kimyasal olur mu diyeBence iyi gayet muhtemel yeni dollendi. Hayırlısı olsun.
Korkma iyiyi düşün iyi olsun. Hayatına devam et odak noktanı değiştir. Allah isterse herşey olur. Kalbini temiz tut.Amin teşekkür ederim ama korkuyorum kimyasal olur mu diye
Canim benimde 25.49 çıktı korkma testi yenile bende öyle yapicammerhabalar beklenen adet günüm dündü ve beta hcg 23.60 çıktı..
Hamileliğini böyle küçük değerle öğrenip devam eden oldu mu ???
Canım senin adet günün ne zaman?Canim benimde 25.49 çıktı korkma testi yenile bende öyle yapicam
merhabalar beklenen adet günüm dündü ve beta hcg 23.60 çıktı..
Hamileliğini böyle küçük değerle öğrenip devam eden oldu mu ???
2 günde bir degerine baktir canim inşallah güzelce artarak gider şimdiden hayırlı olsun
selam kızlar ovilasyon testide bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi hangisi çatlama Eki Görüntüle 2294433
banada öyle gibi geldi birisi göndermişti çatlamayı kaçırdım 12 günü değerlentirmedim 13 değerlendirdim dedi banaCanim ikisi de koyu çıktıktan sonra siliklesmeye başlayınca yumurta çatlamış olur. 13 yazanda silik baya muhtemelen onda çatlamış degerlendirseydin o günü
Benim adetim 1 temmuz ama çatlama iğnesi ile kaldimCanım senin adet günün ne zaman?
12.gün canım inşallah degerlendirebilmissindirselam kızlar ovilasyon testide bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi hangisi çatlama Eki Görüntüle 2294433
yo 13 değerlendirmiş12.gün canım inşallah degerlendirebilmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?